Szerintetek mi indítaná be újra a fogyást?
Sziasztok!
Sok kiló mínusz van a hátam mögött, önállóan fegyelmezetten toltam le magamról a kilókat. Terembe járok lassan fél éve, itt most lett meg a -20kg. Viszont leállt a fogyás kb 1hónapja. Heti 6-7 nap edzés, futok +súlyzózás.
Az orvossal beszéltem, hogy még mennyit kéne ő -10 max 15kilót javasolt, úgy lennék 161cmhez 67-62 kg. Igen az a normál tartomány teteje de ő ezt javasolja. Nya a lényeg igazából mit kéne elkezdeni szedni , amitől kicsit beindul újra a dolog. El akarom érni még az idén a kitűzött súlyt Nézegettem zsírégetőket , l-carnitint, bcaa-t. De ez nekem rendkívül magas. Sok féle van és nem tudom nekem mi lenne jó ebben az esetben.
Köszönöm szépen előre is.
Szia. Napi 1200 kcal, mondjuk sajnos inkább alatta, mert nem bírom megenni a kiszámolt adagokat. Szóval inkább 800-1000 kcal között mozog.
Feherjedús, ch és zsírszegény...
Kitartás!
Folytasd amit csinálsz,beindul újra!
-lüke duma ez a leállt a fogyás
. ugyanis ,ha sokat eszünk > hízunk
. ha keveset eszünk > fogyunk
. ha pont eleget eszünk ,na akkor van az ,hogy nem változik,stagnál a súlyunk,
-és te most ebben vagy ,az általad bevitt kalória,az pontosan annyi,mint az általad leadott kalória ,egyensúlyban vannak,ezért nem hízol,és ezért nem fogysz,és a további fogyásodhoz nem kellenek csodaszerek,elég ,ha kevesebbet eszel,vagy többet sportolsz......
#3köszönöm 💗
#4na az a helyzet, hogy baromira nem eszek sokat és csak jókat, nincsenek sunyizások. Napi szinten futok minimum 6kilit szóval magas a kcal égetésem(~400kcal az átlag plusz egyéb kardio) , ergo deficitben vagyok, és értem, hogy mikor van hízás mikor van fogyás és ez mikor stagnál a szervezet, viszont baromira nem tudom, hogy az enyém miért, ezért gondoltam valami pluszra ami megindítja vagy ösztönzi .
#5 igen olvastam erről a ch hintáztatásról, lehet, hogy kicsit töltenem kéne, hogy érezze a szervezet, hogy nincs komolyabb pánik. Köszi, megpróbálom hátha. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!