Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Újra be lehet indítani így a...

Újra be lehet indítani így a fogyást?...

Figyelt kérdés
Az elmúlt 9 hónapban lefogytam kb 20 kg-ot. Gyorsgyalogoltam rendszeresen és odafigyeltem, hogy mit és hogyan eszek. Azt vettem észre, hogy pár hete mintha stagnálna a fogyás. A kérdésem, hogy ha más, intenzívebb mozgást, pl kocogást beiktatok rendszeresen, akkor az újra beindíthatja a fogyást? Azért gondolok erre, mert szerintem a mindennapi gyalogláshoz már hozzászokott a szervezetem, és a kocogás egy új impulzus lenne.?
2023. júl. 13. 03:41
1 2
 1/12 anonim válasza:
34%
Érdemes lenne erőnléti gyakorlatokat is csinálni meg nem csak egy féle mozgásformát, mint gyaloglás vagy kocogás. De amúgy igen kocogással több kalóriát égetsz, de tényleg ne csak erre hagyatkozz. Amugy heti hányszor csinálod ezt?
2023. júl. 13. 05:33
 2/12 anonim ***** válasza:
Mennyi a napi kalóriabeviteled, kérdező?
2023. júl. 13. 07:48
 3/12 anonim ***** válasza:
37%
Végre valaki aki nem azt kérdezi hogy 800 kalóriáról akkor csökkentsen napi 500ra? Te legalább képben vagy! Dicséret jár azért, hogy nem koplalással hanem több edzéssel szeretnél fogyni! Igen, a plusz edzés, kocogás, vagy bármi jó lehet! Nyomjad tovább, a 20 kg nagyon szép eredmény!
2023. júl. 13. 08:54
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet hogy csak stagnálsz picit és minden nelkul ujra beindul. Az is lehet hogy a csokkent suly miatt kisebb az energiaigenyed tehat kevesebb eves vagy tobb mozgas bizzosan segit
2023. júl. 13. 14:54
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Hármas, honnan tudod? Semmit nem írt a kajájáról.
2023. júl. 13. 14:55
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
miért van olyan érzésem hogy a kérdező nem sokat tud a caloria számolásrol?
2023. júl. 13. 15:04
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem számolom a kalóriákat.A gyorsgyaloglást minden nap csinálom(kb 6-7 km).Azért is gondoltam a kocogásra, mert így hogy lement 20 kg, talán már bírni fogja a térdem.A kajáról annyit, hogy eszek mindenfélét, de előnyt élveznek a zöldségek, gyümölcsök, főzelékek. Persze hús is néhanapján.
2023. júl. 13. 16:43
 8/12 A kérdező kommentje:
Még van kb 10 kg, amit le akarok adni, de úgy érzem ez nehezebb lesz, mint az első húsz.
2023. júl. 13. 16:45
 9/12 anonim ***** válasza:
77%

"Nem számolom a kalóriákat"

Akkor megvan a válasz. Innentől kezdve minden leadott kiló a szerencse műve, és feleslegesen nehezíted a saját dolgodat. A helyedben megismerkednék a kalóriadeficit fogalmával, ha eredményeket akarsz elérni, pláne hosszútávú életmódváltás okán:

[link]

2023. júl. 13. 16:56
 10/12 anonim ***** válasza:
Gondolom nagyjaból most már annyit eszel, mint amennyit felhasználsz, ehhez kéne a kaloriaszámlálás.
2023. júl. 13. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!