Szerintetek,14éves gyerek 156 centi és 56 kiló. Ugye, hogy dagadt:SS?
Őszintén: nem dagadt, hanem hülye. Szokj le a TV-cicák nézegetéséről és nézz szét a világban, milyenek a VALÓS, nem plasztikázott, nem kiretusált nők. Láss embereket.
Sajnálom, ha kemény voltam, de 14 évesen még növésben vagy. Magasságilag is, tömegben is. Lehet, hogy most kövérnek érzed magad, de előfordulhat, hogy a súlyodat csak a pubertásnak köszönheted. Valószínűleg 1 éven belül fogsz még annyit nőni, hogy ez a súly arányosan fog rajtad eloszlani. De ha nem tetszik, válassz valami mozgásformát, amivel javíthatsz az alakodon. A sport nemcsak formál, de egészségesebben is tart.
Csak könyörgöm, nehogy Te is elkezdj koplalni! A barátnőm 14-18 évesen folyton koplalt. Volt, hogy napokig csak tányérnyi müzliket evett tejjel. Most, 10 évvel később még mindig az állandó fogyókúrából áll az élete (bár most már valamivel egészségesebbekkel próbálkozik, pl. 90 napos), mert szinte minden ételtől hízik, annyira tönkre tette a szervezetét. Talán pont emiatt a tapasztalat miatt borultam ki az elején.
ismertem egy kissrácot, 14 évesen olyan hasa volt, hogy eéfért volna benne egy gyerek :D
most 16 éves, csajozik, normálisan néz ki, semmi gáz nincs vele.
ha lány vagy, akkor sportolj!
Hát szerintem igenis "dagadt".
Én 156 centivel vagyok 40kiló.És nem vagyok valami hűdevékony.
(nem,nem vagyok zsíros mert egyhéten 4x sportolok)
Amikor 48 kiló voltam,akkor voltam jó húsban...szóval...
Bár mindenki más,de ha magamból indulok ki,akkor dagadt.
156 cm-hez nagyon sok az 56 kg.
Én 14 évesen 159 cm-hez voltam 46 kg és tökéletes voltam. Ja, és nem fogyóztam soha (node nem is ettem össze ennyi szarságot mint a mai tinik).
Szerintem nagyon sok. Kb. 47-50 kiló lenne az ideális, ami még normál tartomány.
Nem vagy dagadt én inkább csak ducinak neveznélek.
Ha hájas vagy sportolj és ne nassolj. Egyél gyümölcsöt helyette és zöldséget az ételekhez.
Nem tudom ,hogy kell képet berakni..
de amugy az a bajom,hogy van,hogy egy nap kb SEMMIT nem eszek.!!!!!!!!!!!!
FUTOK,KOSARAZOK,LOVAGOLOK,TESI ÓRÁKON DUPLA KÖRÖKET FUTOK MAGAM MIATT.!! NEM 5ö hanem 10et vagy 15 öt.!!
LESZOKTAM az édesség zabálásokról is.!!!(bár eddig sem ettem sokat..)
ÉS NEM FOGYOK.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MIT CSINÁLJAK:S?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!