Narancsbőr ellen tudtok megoldást?
Lefogytam 10 kg-t,és még lenne további 10 kg a tervben,de ha nem sikerül,már az se gond,viszont a combomon a narancsbőrtől nem tudok megszabadulni.Járok jógára,többet mozgok,zöld teákat iszok,de kb.semmi eredmény.A súlyommal annyira már nincs gond,viszont rövidnadrágot nem tudok felvenni,mert ott éktelenkedik a narancsbőr.
Tud valaki valami házi praktikát,vagy edzéstervet ennek csökkentésére,vagy megszüntetésére?
Alapvetően genetika, sok mindent nem tudsz tenni ellene. Maga a narancsbőr azért jelenik meg, mert a kötőszövetedben ilyen kis sövények vannak, és azok közt türemkedik ki a zsír. Szóval nincs olyan házi praktika, meg hasonló, ami segítene. Plasztika van, de felesleges, valójában, és erősen invazív.
Nyilván a súlyossága ellen tudsz tenni, de elmúlni nem fog. A kevesebb zsírszövet, kevésbé látványos narancsbőrrel jár. Szóval az izomépítés elég hatékony ellene, illetve a diéta, nyilván. Minél inkább az izom felé hajlik a zsír-izom arány a combodon, fenekeden, annál kisebb kitüremkedések lesznek. A másik, amit tehetsz a bőrápolás. Egy feszes, jól hidratált, rugalmas bőr jobban ellenáll a kis hupliknak, egyenletesebb felületet ad.
De amúgy felesleges ezen nagyon rugózni. A nők túlnyomó többségének van narancsbőre (valami 90+%, ha az információim helyesek). Szóval vedd fel a rövidnadrágot, ha ahhoz van kedved. Akinek nem tetszik az másnapra úgyis elfelejti hogy látott egyáltalán.
Egészséges testsúlyú embereknek is van. Egyél rendesen, sportolj, ilyen apróságokkal meg nem érdemes megkeserítened az életed. ( De ahogy gondolod)
És biztosan Azt is túl fogod élni ha nem mutogatod magad falatnyi nadrágban és normálisan öltözöl fel ha utcára mèsz.
Köszönöm a válaszokat,hasznos volt mind.
Utolsó,igazából csak a kánikula miatt vennék fel rövid nadrágot,amúgy nem ez a legfőbb célom,de zavar a lifegős bőr.Amúgy 13 éves koromban tapasztaltam magamon először narancsbőrt,de csak az elmúlt 5 évben rakódott fel rám több súly,amiből tavaly év végén 10 kg-t is le is tudtam adni.A bőröm valamelyest szebb lett,de azért még van mit korrigálni.
Most rendeltem a netről cellulitisz elleni krémeket+ mindennap jógázom,és fitball labdával is edzek.
Úgy hallottam,hogy sok folyadékot is kellene innom,viszont azzal nagy gondban vagyok,mert alapvetően keveset iszom,és még a nagy melegben sem küzdök le magamba 1 liternél többet.Esetleg ez is gond lehet?
Szerintetek mennyi lenne az ideális mennyiség folyadék fogyasztásból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!