Narancsbőr ellen valami tuti megoldás létezik?
Én 168 cm magas 60 kg. vagyok. Úgy érzem,hogy nem vagyok kövér,viszont nagy a popóm,és narancsbőrös. Milyen megoldást tudtok picit nagy narancsbőrös popóra? Kissebb arányos feneket szeretnék.
Van valami trükk?
Mozgás..sook mozgás, lépcsőzés + alapvetően a rettegett életmódváltás. Méregtelenítőkúra. Sok víz.
No kávé, no cigi, no sokméreganyagos kaják.
Én 161 centivel vagyok 60, a súlyom jó része izom, de, mivel nem vagyok olyan "kigyúrtállatka", nekem is picit narancsbőrös a fenekem ( pedig még kemény is.. fránya, bőr alatti kis zsírpárna..)
trükk?
testkompozíció változásnak nevezik.
jelenleg a te testösszetételed az adataid és elmondásod alapján-csont és zsír,vagyis egy zsíros csontváz.
egy jó csaj összetétele izmok,vagyis formák,csont és kevés zsír.
de ehhez edzeni kell,fel kell építeni először az izomzatot,aztán lediétázni a felesleget.
és a végeredmény,hogy ugyanannyi kiló leszel mint most,csak feszes formás testben zsírmentesen.
trükk bakker...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!