Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Narancsbőr ellen valami tuti...

Narancsbőr ellen valami tuti megoldás létezik?

Figyelt kérdés

Én 168 cm magas 60 kg. vagyok. Úgy érzem,hogy nem vagyok kövér,viszont nagy a popóm,és narancsbőrös. Milyen megoldást tudtok picit nagy narancsbőrös popóra? Kissebb arányos feneket szeretnék.

Van valami trükk?

2015. febr. 16. 12:31
 1/6 anonim ***** válasza:

Mozgás..sook mozgás, lépcsőzés + alapvetően a rettegett életmódváltás. Méregtelenítőkúra. Sok víz.

No kávé, no cigi, no sokméreganyagos kaják.

Én 161 centivel vagyok 60, a súlyom jó része izom, de, mivel nem vagyok olyan "kigyúrtállatka", nekem is picit narancsbőrös a fenekem ( pedig még kemény is.. fránya, bőr alatti kis zsírpárna..)

2015. febr. 16. 12:55
 2/6 anonim ***** válasza:
A kaja az oka,már 13-14 évesek is narancsbőrösek,sőt,a sovány lányok is.Igyál sok vizet.
2015. febr. 16. 14:09
 3/6 anonim ***** válasza:

trükk?

testkompozíció változásnak nevezik.

jelenleg a te testösszetételed az adataid és elmondásod alapján-csont és zsír,vagyis egy zsíros csontváz.

egy jó csaj összetétele izmok,vagyis formák,csont és kevés zsír.

de ehhez edzeni kell,fel kell építeni először az izomzatot,aztán lediétázni a felesleget.

és a végeredmény,hogy ugyanannyi kiló leszel mint most,csak feszes formás testben zsírmentesen.

trükk bakker...

2015. febr. 16. 19:36
 4/6 A kérdező kommentje:
A sok vízre miért is van szükség??? Oké,és milyen torna gyakorlatokkal lehet a zsírt elégetni a fenékről?
2015. febr. 16. 20:50
 5/6 anonim ***** válasza:
A megelőzés. Egyébként 100%-os megoldás nem létezik. Akárki akármit mond.
2015. febr. 17. 10:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Azért kell a sok víz, mert, ahogy bomlik a zsír, úgy szabadulnak föl a zsírban raktározott cuki, pici méreganyagok :)
2015. febr. 17. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!