Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Anyukám szerint kövér vagyok....

Anyukám szerint kövér vagyok. Lehet benne valami?

Figyelt kérdés
Anya nem egyszer mondta hogy "jó húsban vagyok" persze, nem vagyok egy anorexiás fajta, de a nővérem szép karcsú.Őt mindig dicséri.Nekem meg azt mondta egyik nap hogy egy tehén vagyok :\'( Pedig nem is vagyok kövér szerintem. A fiuk oda vannak értem :\'( 165cm 56 kg vok:( Miért mondja ezt nekem az anyukám?:\'( És nem is egyszer...Tényleg fogynom kéne..(L/15)
2008. dec. 31. 00:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
47%
Nem kéne fogynod, de megkérheted anyukádat, hogy neked csakis egészséges és kevés kalóriát tartalmazó ételeket készítsen. Így ő is hozzájárul ahhoz, hogy számára is csinosabb légy.
2008. dec. 31. 12:05
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Neked tetszenek az olyan lányok, akiket egy kis szellő is feldönt, akik olyanok mint egy pálcikaember? Egyszerűen ilyen alka vagy. Van akinek olyan a csontozata, izomzata, hogy egyszerűen még kóros soványsággal sem lesz nádszál. Érezd jól magad a bőrödben! Anyukáddal meg közöld, hogy gebe (gondolom ő is vékony), olyan mint egy partvisnyél... Ha nem vékony, mondd meg neki, hogy hasonlít az alakotok, csak te formásabb vagy. Ennyi.
2008. dec. 31. 12:31
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Tinikoromban ugyanez volt velem, anyám engem is folyamatosan "hájas dagadéknak", "kisdisznónak" és egyebeknek nevezett, holott én sem voltam kövér: 170 centihez 63-64 kiló. Akkor a sok bántás olyan rosszul esett, hogy anorexiás lettem, és majdnem halálra éheztettem magam. Ekkor már az volt a baja anyámnak, hogy túl sovány vagyok, és "igazán magamra kaphatnék egy laza tizest, elférne rajtam". Akkor 48 kiló voltam...

Most, hogy kigyógyultam az anorexiából, újra normális a súlyom, újra szeretek enni. Jelenleg 62 kiló vagyok, ideálisnak érzem az alakom, 36-38-as ruhákat hordok.

Erre hazamegyek most karácsonykor, anyám megjegyzi: "Olyan sovány vagy, nem fogytál megint? Rossz nézni..." Erre megmondtam neki, hogy pár éve, mikor kismalacnak csúfolt, pontosan ugyanennyi kiló voltam. Erre nem tudott mit mondani.

Ezzel igazából csak azt szerettem volna mondani, hogy ne vedd komolyan anyukádat, tökéletes a súlyod, ha pedig sportolni szeretnél, azt ne azért tedd, hogy megfelelj az elvárásainak, hanem mert tényleg örömödet lelnéd a mozgásban.

2008. dec. 31. 13:24
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Pff!egy anya hogy mondhat ilyet a gyerekének??????
2008. dec. 31. 13:25
 15/17 anonim ***** válasza:
74%
Nekem apa mondja hogy picit dagadt vagyok.15 éves 166cm 47kg vagyok.szerintem ez azért nem olyan extrém túlsúly.Egyszer kakaót ittam és azt mondta nem kéne mert biztos ettől olyan nagy a seggem.Nem tudom mennyit fogyjak még hogy végre tetsszem neki(pár hónapja 52kg voltam),amugy apukámon kivül mindenki vékonynak tart.Elhiszem hogy téged is zavar,próbálj meg nem törődni vele,ha tetszel a fiúknak,biztos nem vagy dagadt. Kérd ki mások véleményét hogy ők milyennek tartanak téged,ha azt mondják jó vagy így akkor anyukáddal nem reálisan lát téged.a súlyod alapján pont jó vagy ne törödj a kritikákkal.
2008. dec. 31. 15:22
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Sportolj, es akkor formas leszel nagyon!!!
2008. dec. 31. 15:48
 17/17 A kérdező kommentje:
Jaaaaj, nagyon szépen köszönöm!!Nagyon aranyosak vagytok!!:) Látom nem csak én vagyok akkor igy ezzel..én szeretek enni nagyon, de akárhányszor ezekre a mondatokra gondolok, elmegy az étvágyam is :S Amugy anyu egyáltalán nem vékony, hasra nagyon kövér :D de amugy nem látszik rajta..Boldog új évet;)
2009. jan. 2. 02:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!