Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagy fogyás után lehet a...

Nagy fogyás után lehet a fejemről is fogyni?

Figyelt kérdés
105 kiló voltam, 1 éve keményen edzek, 89 kiló lettem. Teljesen szálkás vagyok és többet nem akarok fogyni de a fejem még mindig olyan kerek mint a buszkerék. Nagyon zavaró. Van rá valami tipp, hogy onnan is fogyjak?

2023. júl. 2. 11:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
52%

Megvan: https://www.youtube.com/watch?v=cPyFIvCvh8U

A legelején mondja.

2023. júl. 2. 18:47
 12/14 anonim ***** válasza:

És ennek mi lenne a mögöttes logikája? Ha eszel cukrot, felpuffad a fejed, ha nem, akkor meg lelohad? Ugyanannyi kilónál?

Ne haragudj de nem hangzik valami tudományosan.

2023. júl. 2. 20:57
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

1. Neked teljesen elmentek otthonról. 60-65 kg egy átlagos nő egészséges súlya. Nem egy férfié. Egy 185 centis pasin 85 kilóval nincs súlyfelesleg.

Kérdező, neked kell megítélned a tükörben, hogy mikor van rendben a tested. Az arc ha pufibb az lehet genetika is. Van olyan baratnőm aki 174 cm 55 kg, kimondottan vékony de kerek az arca, és még egy kis tokája is van. Ő ilyen típus. Ha hízik is pár kilót, legelőször az arcán látszik meg.

Szóval egyáltalán nem biztos hogy fogynod kell. Vagy legalabbis nem sokat.

Arra az agyamentre semmiképp ne hallgass aki szerint 89 kilósan 30kg felesleg van rajtad. Még 10 sincs.

2023. júl. 3. 01:06
 14/14 NTBS ***** válasza:
Az arcon nyomot hagy a változás!
2023. júl. 3. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!