105 kiló voltam, 1 éve keményen edzek, 89 kiló lettem. Teljesen szálkás vagyok és többet nem akarok fogyni de a fejem még mindig olyan kerek mint a buszkerék. Nagyon zavaró. Van rá valami tipp, hogy onnan is fogyjak?
Van. Reálisan kell nézni magad. 105 kilóról 89re és teljesen szálkás vagy? Ez egy vicc akar lenni? 105 kilóról ha profi testépítő vagy hatalmas izomtömeggel, akkor se leszel még 89 kilónál teljesen szálkás. Ha nem vagy testépítő akkor 60-65 kilóra kell lefogynod hogy szálkás legyél. Nem véletlen maradt buszkerék a fejet... Még vagy 30 kiló zsír van rajtad...
2023. júl. 2. 12:12
2/14 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy a kérdező nem 195 centi, vagy több?
Honnan számoltad ki ezt a 60-65kgt?
Hogy a kérdésre is válaszoljak:
Nem, ha így szálkás vagy, akkor valószínűleg ilyen a fej formád, ezzel meg kellene tanulni együtt élni.
2023. júl. 2. 12:54
3/14 anonim válasza:
Milyen magas vagy?
2023. júl. 2. 13:01
4/14 anonim válasza:
Ha 195 cm akkor se létezik h 89 kg-val “teljesen szálkás”. Kb. 2,5 méter magasnak kellene lennie h 89 kg-val “teljesen szálkás” legyen.
2023. júl. 2. 13:18
5/14 A kérdező kommentje:
Jó talán "kicsit" túloztam. Nem szálkás, csak már teljesen lapos a hasam majdnem kockas has is meg van. 184 centi vagyok, 28 éves
2023. júl. 2. 13:52
6/14 anonim válasza:
Én a helyedben nem vágynék beesett arcra. Nekem is olyan volt, most hogy híztam 1000 szer jobb.
2023. júl. 2. 13:59
7/14 anonim válasza:
:D :D :D
Te nem teljesen szálkás vagy, hanem túlsúlyos haver :D
Nem értem miért nem írod ki a frankót, és akkor az internet népének nem kellene totózgatnia a válasszal...
Még 10 kg mínusz és a fejed is karcsúsodik majd
2023. júl. 2. 14:07
8/14 anonim válasza:
Első: "Még vagy 30 kiló zsír van rajtad..." - egy 89 kilós emberen? Neked teljesen elborult az elméd??? 59 kilósnak kellene lennie? Miért van internet a bolondok házában??? Komolyan mondom, ez a sok elmebeteg Gyúrós Józsi már életveszélyes. Jó, saját magukat tegyék tönkre, patkoljanak el a lehető leghamarabb, de legalább a normális embereket hagynák békén, és ne veszélyeztetnék az egészségüket és az életüket az ilyen kommentekkel.
2023. júl. 2. 16:36
9/14 hosszúhajú válasza:
ja de jópofa - buszkerék :D ha 89 kiló alatt is buszkerék volt, akkor ilyen a fejed. ha 89 alatt nem volt ilyen, akkor több fogyás kell hozzá. ha meg nem voltál 89 alatt akkor nem tudom..
2023. júl. 2. 18:36
10/14 anonim válasza:
Láttam youtube-on egy videót (persze, most nem találom), ami szerint ha az ember egyáltalán nem eszik cukrot, akkor annak többek közt az lesz az eredménye, hogy arc hosszúkásabb lesz.
Na most akármilyen meggyőző is volt az a videó, én nem voltam eddig képes teljesen lemondani a cukorról, szóval nem tudom, hogy igaz-e... Szóval csak egy ötlet :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!