Melyik a valós súlyom, ugyanis nekem este majdnem 3 kg-val többet mutat a mérleg, mint reggel?
Figyelt kérdés
Todom, hogy ez a kaja miatt van, de kíváncsi lennék, hogy melyik a valós súlyom.2023. jún. 30. 11:37
2/18 A kérdező kommentje:
Akkor én reggel 69.4 kg vagyok, este meg olyan 71.3. Akkor olyan 70.5 vagyok?
2023. jún. 30. 11:48
3/18 anonim válasza:
Reggel felkelsz, elvégzed a dolgod és reggeli előtt egy alsóneműben ráállsz a mérlegre. A ruha is simán dobhat 1-2 kilót.
Az lesz a valós súlyod.
4/18 anonim válasza:
A harmadik jól mondja, bár én ma reggel megmértem magam ruha nélkül kaki előtt, majd utána is és ugyanannyit mutatott :( Hogy nem volt súlya a kakinak?
6/18 anonim válasza:
Gravitáció.Este a nap "alattad " van-a vonzása összeadódik a föld vonzásával.Nappal viszont próbál "elhúzni" a földtől.
7/18 Justinianus válasza:
Amúgy meg a digitális mérlegre ahányszor ráállsz, mindig mást mutat, plusz mínusz fél-egy kilót.
8/18 anonim válasza:
Ha a valós súly érdekel, akkor nyilván ne az estit nézd, hanem a reggelit.
9/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, és igen a digitális mérleg mindig mást mér.
2023. jún. 30. 14:20
10/18 anonim válasza:
Amennyit reggel mérsz, estére megkötődik minden cucc a szervezetedben, de kb egy barna macival már le is menne egy része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!