Hogyan tudnék fogyni 15 kilót?
Légyszíves írjatok nekem 1 napi mintaétrendet,vagy esetleg linket ahol vannak ezzel kapcsolatos receptek!
Nagyon köszönöm....
Az én étrendem rövid lesz és valószínüleg nem is nyeri el a tetszésed.
Egyél fele annyit mint eddig és le fogsz fogyni .
2 évvel ezelőtt 15 kg-t fogytam a 90 napos diétával 2 hónap alatt, nem kellett végigcsinálnom. Sokan írják, hogy nem jó, blabla, nekem bevállt és rengeteg ismerősömnek is.
Röviden: 4 napra van osztva: fehérje, keményítő, szénhidrát, gyümölcs, aztán ismétlődik: fehérje, keményítő, szénhidrát, gyümölcs, stb...
Rengeteg honlapon felvannak tüntetve az ételek amiket ehetsz a bizonyos napokon. Víznapot ne tarts, az sztem felesleges, de sok vizet igyál minden nap, ez lényeges + a sport. Gyaloglás, biciklizés, kocogás, az a lényeg, hogy nem erőltetve kell, hanem szép lassan, pulzus szám ne legyen az egekbe, kb. addig amíg kicsit lihegsz, és min. 30 perces legyen 1 edzés.
Remélem tudtam segíteni, a diéta pontos neve: 90 napos diéta. Google-be írd be, sokat írnak róla.
Nekem bevállt :)
*4 napra van osztva: fehérje, keményítő, szénhidrát, gyümölcs
keményítő = szénhidrát
gyümölcs = gyüm.cukor = szénhidrát
Azaz 4 napból 3-szor szénhidráttal tömöd magad.
A sikeres fogyókúra alapja a szénhidrátbevitel csökkentése.
Egeszseges taplalkozas. Pl reggel kezdheted gyumolcslevel a napot, vagy teaval es 1 szendviccsel, de ne tobbel.
Tizoraira, gyumolcs, esetleg 1 zsemle, ez friss szolovel is finom, taplalo, de nem hizlalo.
Ebed elott: 1 pohat limonade, vagy gyumolcsle, eves elott egy feloraval, s aztan zoldseg leves,es az otthon keszitett ebed.
du. tea, keksz, haztartasi pl.
Vacsora pedig, sutoben sult tok, krumli, amit joghurttal fogyawsztasz.
Köszönöm Nektek a válaszokat,jó tanácsokat kaptam..
Üdv!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!