Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez már kitágult gyomorról...

Ez már kitágult gyomorról árulkodik?

Figyelt kérdés

Normális, ha egy nő egyben elfogyaszt minden probléma nélkül egy 32 cm-es pizzát, hozzá fél liter üdítőt és egy nagy adag (3 dl) kávét?

Vagy ez már kitágult gyomorról árulkodik?

2023. jún. 25. 19:22
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Nekem ezt a rengeteg felesleges dumát nincs kedvem elolvasni ami itt ment, de #5re reflektálnék.

Nem, nem emiatt elhízott a társadalmunk. 168cm mellé vagyok 67kg, tinédzser fiúként. Ez még kevés is, 75-80kg környékén boldog lennék. Nem vagyok elhízva, rendszeres sport mellett ez még vékonynak is számít. Egy 32 centis pizza néha néha pár hetente bőven belefér. A magyar társadalom azért elhízott, mert csomó ember segghülye a témában. Azt mondod nekik, hogy kalóriaszükéglet, deficit vagy többlet és csak néznek hogy az meg mi. Még mindig azon a szinten tartunk, hogy este 6 után nem szabad enni.

Most nyilván arról ne is beszéljünk, hogy amint hazaérnek levetik magukat a kanapéra és ott döglenek egész nap.

2023. jún. 26. 14:15
 22/28 anonim ***** válasza:
22%

Neked is leírom szépen, érthetően, minden egyes kövér ember csak kicsivel kezdte, ez csak egy 32 cm-es pizza, ez csak egy kis nasi..stb..és ezzel áltatják magukat, hogy ez csak egy kis pizza, semmi több. És a sok kicsi az ugye sokra megy, és az felhalmozódik minden egyes nap, főleg ha keveset is mozog mellé.

Sokan hazudnak maguknak, hogy ők még a levegőtől is híznak. 🤦

Azzal semmi gond, ha fél évente egyszer valaki megeszik ennyit, deha rendszeresen az már baj.

Sőt, a nagy pizzára ráinni majdnem 1 liter folyadékot egyszerre, hát az komoly teljesítmény, amit el kell a gyomornak bírnia.

A férfiak meg többet esznek eleve, mint egy nő.

De nem baj, majd a dokibácsi meggyógyítja tünetileg az embereket.

2023. jún. 26. 14:54
 23/28 anonim ***** válasza:
165 cm, 50 kg nő vagyok. Lazán megeszek ennyit, szemem sem rebben.
2023. jún. 26. 15:20
 24/28 anonim ***** válasza:
Legalább nem fog a szél elfújni.
2023. jún. 26. 18:56
 25/28 anonim ***** válasza:
53%
14-16-18. Aki ért hozzá, az nem mond olyat, hogy "ti nagybendőjű emberek", meg úgy általában értő olvasással áll hozzá a dolgokhoz. Ha majd valamikor akarsz hozzá érteni, akkor menj tanulni, van még mit.
2023. jún. 26. 19:35
 26/28 anonim ***** válasza:

"Sokan hazudnak maguknak, hogy ők még a levegőtől is híznak. 🤦"

Bélám az Úrban, éppen azt írjuk, hogy nem egy pizzától fog elhízni az ember. Te sivalkodsz ezen már pár oldal hossza, hogy egy pizzától hízik el az egész ország, meg doktorbácsizol arra, aki leírta, hogy meg bír enni egyszerre egy egész pizzát.

És nem, még mindig nem vagyok elhízott.

2023. jún. 26. 20:07
 27/28 anonim ***** válasza:
69%

Ez tök jó amit írtál, de ez mégis hogyan kapcsolódik ahhoz, amit leírtam?

Ha neked problémát okoz megenni egy egész pizzát, akkor lehet, hogy nem a többi emberrel van a baj. De nézd... Ebben az évben már nem is egyszer ettem meg egy egész pizzát, és nem először ettem gyors kaját. Akármilyen hihetetlen, nem folyok szét a zsírtól.

Kicsit már inkább a te hozzáállásod a beteges. Te vagy az a típusú ember akinél ha az egyik napra a másikra a mérleg 1 kilóval többet mutat, akkor diétába kezd?

2023. jún. 26. 21:40
 28/28 anonim ***** válasza:
53%

"Kérdező, biztos, hogy nem olyan súlyú vagy, mint én, biztos van rajtad legalább 20 kg zsírfelesleg is"

Gratulálok, elnyerted a napi égbekiáltó f.sztudományos biosz címet :D a zsírfelesleg miatt tudnak többet enni az emberek egyszerre? Ha van rajtam zsír, tudok enni, ha nincs, akkor nem fér belém? Ilyen baromságot ritkán olvasni, jár a taps!

Aki meg tud enni egy pizzát azon tuti van +20kiló?

Nóórmális???

50 kilósan meg tudok enni egy pizzát, ha akarok...

Tuti 20 kiló feleslegem van 🤡🤡

2023. jún. 26. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!