Ez már kitágult gyomorról árulkodik?
Normális, ha egy nő egyben elfogyaszt minden probléma nélkül egy 32 cm-es pizzát, hozzá fél liter üdítőt és egy nagy adag (3 dl) kávét?
Vagy ez már kitágult gyomorról árulkodik?
"Nem csoda, hogy elhízott a társadalmunk, ha itt 4-ből 3 szerint egy 32 cm pizza nem nagy szám egy nőnek."
55 kilós nőként megeszek egy 32es pizzát egyszerre...
Nem, nem egy db pizzától elhízott a társadalom... 🙄
Sok kicsi sokra megy.
"Nem, nem egy db pizzától elhízott a társadalom... 🙄"
Mondta ezt egyenként 7 millió elhízott ember..
Épp most írtam, hogy én is szoktam néha 32es pizzát enni, és 55 kiló vagyok...
Értelmezés??
Ha ennyire sötét vagy a témához, minek szólsz hozzá?
Hány centihez? Remélem 160, vagy 165 centihez vagy ennyi és nem 150-hez.
Értek a témához, de remélem azzal is tisztában vagy, hogy minden csak egy lépéssel kezdődik. Persze, ha csak félévente egyszer eszel pizzát az nem gond, de ha heti 2-3szor betolsz egy ekkorát, az már azért mennyiség, hisz ezt a mennyiségű kalóriát sokkal minőségibb ételekből is be lehetne vinni.
Pl. [link]
Ez csak egy pizza, ez csak egy nasi, ez csak egy kis kóla... aztán hopp, gurul a legtöbb magyar ember. De ez csak egy pizza..ugye?
Igen, ez csak egy pizza.
167 centi vagyok. Lefogytam, tartom a súlyom. Pizzával is.
Nem látszik, hogy értenél a temához, ha szerinted az egészséges eletmód, súlytartás, fogyasba nem fér bele egy-egy 32es pizza. Vagy te azok közé tartozol akik pánikolva kiírják, hogy megettem egy tábla csokit, most vége a fogyókúrámnak és elhízok?
Nem fogsz egy pizzától elhízni.
Itt nem 1 db pizzáról van szó, amit félévente egyszer megeszel. Hanem, ha rendszeresen, mondjuk heti 2-3-szor.
Egyébként nem kéne azon fennakadni, ha én, meg látom a leszavazásból, vagyunk néhányan, akik egyszerre nem tudnak megenni egy 32 cm-es pizzát, és akkor mi van? Ez is azért eléggé beszédes, hogy aki nem tud megenni egy ekkora pizzát, azt máris leszavazzátok ti nagybendőjű emberek.
47 kg vagyok évek óta, soha nem voltam elhízva, csupán figyelek arra, hogy mit és mennyit eszem. Gyerekkoromba se tudtam egyszerre sokat enni.
"Vagy te azok közé tartozol akik pánikolva kiírják, hogy megettem egy tábla csokit, most vége a fogyókúrámnak és elhízok?"
Most te magadról beszélsz?
És még valami, ha egy nőnek, állításotok szerint teljesen oké, hogy meg tud enni egyszerre egy 32 cm-es pizzát, akkor egy férfi mennyit eszik? Ennek a másfélszeresét, vagy a dupláját? 🤦♀️ Hisz ugye egy férfi mindig is többet eszik egy nőtől.
"Itt nem 1 db pizzáról van szó, amit félévente egyszer megeszel. Hanem, ha rendszeresen, mondjuk heti 2-3-szor."
Abszolút nem ez volt a kérdés. A kérdező megevett egy egész pizzát nőként, kitágult-e a gyomra? Dehogy tágult, ennyit simán belefér néha.
Erre te elkezdesz azon vekengeni hogy ettől elhízott a társadalom. Mitől?? Mert valaki képes megenni egy pizzát?
Ezért vagy lepontozva, mert fasságot írsz és nem is releváns a kerdéshez.
A pizza mellett ott van még fél liter üditő és 3dl kávé, tehát majdnem 1 liter folyadék. És ezt mind egyszerre. Ááá.. tényleg nem sok.. oké, egyeseknek nem, másoknak meg igen. Téma lezárva.
Látom, elfogytak az érvek, számomra az is meglepő, hogy eddig tartottak.
Téma lezárva. 😂
Amugy en sem ertem hogy miert vannak lepontozva azok, akik nem tolnak be egy egész pizzat 😆
(#7 vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!