Ez már kitágult gyomorról árulkodik?
Normális, ha egy nő egyben elfogyaszt minden probléma nélkül egy 32 cm-es pizzát, hozzá fél liter üdítőt és egy nagy adag (3 dl) kávét?
Vagy ez már kitágult gyomorról árulkodik?
A folyadék gyorsan felszívódott, egy 32 cm-es pizza meg azért nem olyan hatalmas nagy. Pláne ha jól ki volt éhezve az illető, akkor viszonylag gyorsan továbbítóik a gyomorból a kaja, mert van "szabad hely" a gyomor utáni vékonybél szakaszon.
Szóval szerintem ennyiből nem lehet megmondani. Meg ez a kitágult gyomor dolog is relatív, eleve nem mindegy, hogy 5 kisebb vagy 3 nagyobb étkezést csinál valaki, egyáltalán mit eszik (zöldségből sokkal nagyobb térfogat adott kalóriamennyiség, mint húsból meg krumpliból) stb.
Nyilván ez nem egy átlagos ebéd, de nem akkora nagy durranás.
Nincs neked semmiféle ,,gyomor tágulásod"
Nem csoda, hogy elhízott a társadalmunk, ha itt 4-ből 3 szerint egy 32 cm pizza nem nagy szám egy nőnek.
Hát, akkor én a ti szemetekben biztos ufo vagyok, mert én csak a felét tudnám megenni kb. annak a pizzának. Igaz, én csak 47 kg vagyok, és sose tudtam egyszerre sokat enni.
Kérdező, biztos, hogy nem olyan súlyú vagy, mint én, biztos van rajtad legalább 20 kg zsírfelesleg is. Ez a mennyiség, amit leírtál, szerintem igenis sok egyszerre.
32-es pizzából simán megeszek egyszerre kettőt is, inni is megiszok mellé 0,5-1 litert. De a házi koszt is ugyanilyen jól csúszik.. :D Szeretek enni, ez van.. Mellé elég aktív életet élek, így bőven elégetem a kalóriát.
184 cm vagyok és 75 kg.
26/N
#5 Miről beszélsz? :D Egy 32cm-s pizza egy ember adagja. Én már kislányként simán megettem ekkorát vacsorára. Soha életemben nem voltam elhízott, pont, hogy egész fiatalkoromban azon voltam, hogy hízzak egy kicsit. 30 éves koromra végre sikerült elérnem az 50 kilót. A 32cm-s pizza mai napig meg se kottyan. Szerintem neked valami emésztési problémád van, és próbálod magaddal elhitetni, hogy az a normális és ezért szólod le ennyire azt, aki normálisan eszik.
Semmi rendkívüli nincsen abban, hogy valaki időnként megeszik egy pizzát. Nem ettől elhízott a társadalom.
"Szerintem neked valami emésztési problémád van"
Nem az előbb írtad, hogy 30 éves korodra sikerült csak elérni az 50 kg-t? Szóval akkor kinek is vannak emésztési problémái? 👏🤦😂
Drágaság, az nem emésztési probléma, hogy ha valaki nem tud megenni egyszerre egy 32 cm-es pizzát. 😉
"Semmi rendkívüli nincsen abban, hogy valaki időnként megeszik egy pizzát. Nem ettől elhízott a társadalom."
Mert a pizza az olyan egészséges, mi? Milyen időnként is? Heti szinten 2-3? Plusz mellé a sok vacak, pl. mekis kaják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!