Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Érhet valamit a rendszeres...

Érhet valamit a rendszeres hulahoop karika használata?

Figyelt kérdés
1 óra alatt kb. 230-250 kalóriát égetek el. Lenne bármi haszna, ha naponta csinálnám az önszórakoztatáson kívül?
2023. jún. 24. 21:13
1 2 3 4
 11/31 hosszúhajú ***** válasza:
66%
ha f...szság egy létező hiteles tapasztalat, ami megtörtént és létező, akkor te is f..szság vagy mint létező hiteles létrejött ember. sőt, kérdőjelezd meg hogy létezik e vajon a a laptop amin írsz, lehet hogy az is csak egy f..szság és ép a levegőbe írsz. sőt talán a kérdés sem létező, ahova válaszolsz.
2023. jún. 25. 11:49
 12/31 hosszúhajú ***** válasza:
66%

te vagy az a tipikus ember aki a létező fába is beleköt, mert szerinte az se létezik.

kedves kérdező! leírtam a valós tapasztalataimat, döntsd el kinek adsz hitelt, annak aki megtapasztalta, avagy annak aki a fotelben ülve keres tudományos hátteret az üres cáfolatának.

2023. jún. 25. 11:52
 13/31 anonim ***** válasza:
67%
Nem érdemes leállni vitázni, akik a tudománnyal jönnek. Nekem is nekemmentek, mikor írtam, hogy a sok hullahopozástól vékonyabb lett a derekam. Évek óta csinálom. Kérdező, csináld, ne hallgass senkire, tapasztalt meg saját magad.
2023. jún. 25. 12:19
 14/31 anonim ***** válasza:

Kedves hosszúhajú, két dolog volt amitől fogyhattál a karikát használva:

1) edzettebbé és feszesebbé váltak a törzsizmaid, ez alapból kicsit összehúzza az embert

2) kalóriadeficitbe kerültél, több energiát használtál fel amit bevittél, ebben elsődlegesen az étkezés a kulcs.

Szóval kérdező nyugodtan hullahoppozz, de ez csak kiegészítő edzés. Ha jobb alakot akarsz akár fogyni akár izmosodni akkor valamilyen teljes testes edzés még elgalább heti 2x plusz megfelelő étrend.

2023. jún. 25. 18:25
 15/31 anonim ***** válasza:

Szuper, akkor ti bebizonyítottatok egy elméletet a biológiában, miszerint létezik sporttal célzott helyi fogyás.

Miért nem adjátok be valahova a felfedezés eredményét? Egy ekkora jelentőségű felfedezésből minimum meggazdagodnátok.

2023. jún. 25. 18:50
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Törzsizomzat edzésre jó. Ettől egyrészt segítesz a gerincednek (nagyon nagy egészségi előny, főleg ülő életmód esetén), másrészt tényleg karcsúbb lesz a derekad, mert feszesebben tartják az izmok, plusz nem dülled előre a hasad (tapogasd meg, mindenkinek homorú a háta pont ott, ahol a hasa is van). És egy minimális plusz kalóriafelhasználással is jár, tehát egy icipicit gyorsabban fogsz fogyni. De nem ez lesz a látványos, hanem a tartásjavító hatás.
2023. jún. 25. 20:37
 17/31 hosszúhajú ***** válasza:

14. nem igen érdekel mitől fogytam. fogytam. nem voltam deficitbe, ugyanúgy ettem, utálom a diétát.

15. nem érdekel az elméleti biológia, az érdekel amit látok, és a centiszalag.

2023. jún. 25. 21:46
 18/31 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy titeket nem érdekel sem a biológia, sem a logika. Éppen ezért írok pl ide is, mert tisztában vagyok vele, hogy mivel leszrjátok a józan észt meg az alapvető gondolkodást, bárminek hisztek. Ebből meg kva jól megélnek az ilyen "hullahopp edzés", "kaszatibi challenge", "updat", "seggfogyasztó edzés", "méregtelenítéssel fogyást" promózó emberek.

Épp ez ellen próbálunk tenni, hogy ne legyen az, hogy bevallottan kijelentitek hogy ti szartok a józan észre.

2023. jún. 26. 12:25
 19/31 hosszúhajú ***** válasza:
46%
figyelj 18. szélmalom harcot vívsz. ha egyszer belenézek a tükörbe és azt látom hogy hu de jó, mennyit vékonyodtam, akkor azt hiszed érdekelni fognak a cikkek? ha te azt vennéd észre magadon hogy azta de jó milyen jó alakom lett akkor egyszer csak bekapcsol neked egy lámpa hogy jaaaa, nem, mégsem lett jó alakom, mert ellenkezik az elméleti biológiával, biztos csak bemesélem magamnak. hidd el, hogyha valaki látja a testén hogy szebb, alakul, az a saját szemének fog hinni. nem tudom miért lett vékonyabb a sziluettem de az lett és őszintén egyáltalán nem érdekel hogy ellentmond e bármi szabálynak, még csak meg sem próbálom megindokolni, egyszerűen csak örülök.
2023. jún. 26. 14:23
 20/31 anonim ***** válasza:
29%

Jézus létezését se tudta a tudomány bizonyítani, pedig a kereszténység több ezer éve hisz benne és tudja, hogy létezett.

Nem mindenre jó a tudomány. A Föld keletkezéséről is mást vall a tudomány, mint a vallás.

Sőt, a tudomány a mai napig nem képes meggyógyítani egyes betegségeket, pl. a daganatot.

Akkor mire is jó úgy ajnározni a tudományt?

2023. jún. 26. 14:41
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!