Érhet valamit a rendszeres hulahoop karika használata?
te vagy az a tipikus ember aki a létező fába is beleköt, mert szerinte az se létezik.
kedves kérdező! leírtam a valós tapasztalataimat, döntsd el kinek adsz hitelt, annak aki megtapasztalta, avagy annak aki a fotelben ülve keres tudományos hátteret az üres cáfolatának.
Kedves hosszúhajú, két dolog volt amitől fogyhattál a karikát használva:
1) edzettebbé és feszesebbé váltak a törzsizmaid, ez alapból kicsit összehúzza az embert
2) kalóriadeficitbe kerültél, több energiát használtál fel amit bevittél, ebben elsődlegesen az étkezés a kulcs.
Szóval kérdező nyugodtan hullahoppozz, de ez csak kiegészítő edzés. Ha jobb alakot akarsz akár fogyni akár izmosodni akkor valamilyen teljes testes edzés még elgalább heti 2x plusz megfelelő étrend.
Szuper, akkor ti bebizonyítottatok egy elméletet a biológiában, miszerint létezik sporttal célzott helyi fogyás.
Miért nem adjátok be valahova a felfedezés eredményét? Egy ekkora jelentőségű felfedezésből minimum meggazdagodnátok.
14. nem igen érdekel mitől fogytam. fogytam. nem voltam deficitbe, ugyanúgy ettem, utálom a diétát.
15. nem érdekel az elméleti biológia, az érdekel amit látok, és a centiszalag.
Tudom, hogy titeket nem érdekel sem a biológia, sem a logika. Éppen ezért írok pl ide is, mert tisztában vagyok vele, hogy mivel leszrjátok a józan észt meg az alapvető gondolkodást, bárminek hisztek. Ebből meg kva jól megélnek az ilyen "hullahopp edzés", "kaszatibi challenge", "updat", "seggfogyasztó edzés", "méregtelenítéssel fogyást" promózó emberek.
Épp ez ellen próbálunk tenni, hogy ne legyen az, hogy bevallottan kijelentitek hogy ti szartok a józan észre.
Jézus létezését se tudta a tudomány bizonyítani, pedig a kereszténység több ezer éve hisz benne és tudja, hogy létezett.
Nem mindenre jó a tudomány. A Föld keletkezéséről is mást vall a tudomány, mint a vallás.
Sőt, a tudomány a mai napig nem képes meggyógyítani egyes betegségeket, pl. a daganatot.
Akkor mire is jó úgy ajnározni a tudományt?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!