Van itt olyan, aki szendvicset ebédel a munkahelyén? Mik a tapasztalatok, nem kevés?
Nekem nem kevés. Nem is szeretném igazán teleenni magam munka közben.
Kényelmesebb otthon nekem is otthon normális főtt ételt enni.
Tedd össze normálisan. Teljes kiőrlésű bagett, kenyér, zsemle, tortilla stb.
Ha 180 centis felnott ferfi vagy akkor meg nem egy hanem 2-3 zsemle. Szoval legyen megfelelo mennyiseg.
Legyen a szendvicsben valami feherjeforras vagy hus (tojas, tofu srb is megteszi), legyen sok zoldség, rost (lehet humusz vagy lencsekrém formájában is,) valami zsírforrás, ami táplál (tehát ne margarin, hanem kolbászkrém, pesztó, sajtszelet stb)
Tortillaba akar tehetsz plusz szenhidratot pl quiniat, rizst stb
Én rendszeresen eszem szendvicset ebédre, kovászos teljes kirolesu bagettbol, padlizsankrembol, humuszbol, tonhalkrembol, kolbaszkrembol, tojaskrembol, fott tojasbol stb. Na az jollakat.
A sima szalámis kenyér / sonkás kenyér stb nem fog jóllakatni, kb senkit. De ha a fenti szabályokat figyelembe veszed, sőt, akár viszel zöldséget külön dobozban (huto nelkul is kibir 4-5 orat siman) akkor ugyanugy jollakhatsz estig. Meg sose árt pár alma, olajos mag a táskába ha mégis kéne uzsonna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!