Nem gáz ez így (nem sok? )? és hány kcal?
reggeli 1 főtt tojás, 1/4 szelet kenyér
ebéd: 1 tál basmati rizs, csirke
paradicsomleves
Akárohgy is keresem, de se zöldséget, se gyümölcsöt nem látok itt, pedig azokból aztán ehetnél, amennyi beléd fér, és nem kéne a kalóriák miatt aggódnod.
A reggelid semmi nem volt, pedig pont, hogy reggel kellene többet enned, és estefelé haladva egyre kevesebbet.
Szia!
Egyrész gáz, mert túl kevés.. Ha annyira nem akarsz sokat enni, akkor is feltétlenül egyél egy joghurtot vagy kettőt, vagy valami gyümölcsöt, pl. 2-3 almát, mert ez nagyon kevés, a koplalásról meg nem tudlak lebeszélni.
A kalória -
1 főtt tojás 66, a kenyér ha átlagos boltit nézünk és az negyed akkor 75.
A basmati rizs ha normál adagot nézünk, kb. 250 lehetett, a paradicsomleves pedig ha csak a lé akkor olyan 150, ha tésztával, akkor 250.
Összesen ez 541 klória...
Légyszi ezt ne csináld, így nem fogsz tudni lefogyni, mert ha később észbekapsz, a dupláját hízod vissza.
Hidd el, tudom, milyen következményei lehetnek, én spec. még most sem tudtam a bulimiából és anából kigyógyulni, 1 éve nem jött meg, belémalvadt a vérem, a vérnyomásomat nem lehet megmérni, annyira alacsony. Nem mellesleg XXSes nadrág lötyög rajtam és kilátszanak a csontjaim. Gusztustalanul nézek ki, elb@sztam az életemet... És valószínű, hogy meg fogok gyógyulni, de maradandó károsodásokat szenvedtem..
Egyetértek 16.56-tal.
Anás/ednos vagyok - nemrég jöttem rá - és jól tudom, Lehet úgy is fogyni, ha MARHASOKAT eszel. Csak legyen kevés kcal.
Ha tényleg fogyni szeretnél, egyél alacsony kcal tart. dolgokat. Egy alma kb. 15-20 dkg, ami 45-60 kcal. 10 dkg banán már 100 kcal...
Paprika, paradicsom, uborka (csak 10 kcal az uborka!!!), zöldbab, paraj, salátalevelek, mind alacson kcal tart.-úak max. 30 kcal. Az a lényeg hogy sose érezd magad éhesnek.
Nem mindegy, ha a 300 kcal-t egy kakaóscsigából vagy 6 db almából viszed be. Míg 6 db almával jó sokáig elleszel, az a kakaóscsiga (cukor+ fehérliszt) kb. 1-1,5 óráig elegendő a testednek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!