5 nap alatt 4 kg hízás?
Figyelt kérdés
Teljesen el vagyok keseredve. Igaz, hogy PCOS-es vagyok, de diétázom, edzek és szedem a Merckformint.
Múlt héten kedden 88 kg voltam, Vasárnap már 92 kg.
Eltelt azóta 2 nap,a diétát tartom, edzek, de egy deka sem ment le.
2023. jún. 20. 08:54
1/11 anonim válasza:
Ez hívják úgy hogy vaddisznó/ gorilla alkat.
2/11 anonim válasza:
Valószínűtlen, hogy zsírban híztál ennyit. szinte biztos hogy nem vittél be a szintentartási kalóriádon felül még 28 000 kcalt abban az 5 napban.
3/11 anonim válasza:
Két nap alatt még nem lesz különbség, felesleges ilyen hamar mérlegre állni. A hízás nagyon sok, valószínűleg vizet tart vissza a szervezeted
4/11 anonim válasza:
2-3 (akár 4) kilós napi súlyingadozás minden embernél teljesen normális (pl. víz, salak, széklet, só, elektrolit, glikogén, stb.). Nehogy azt hidd, hogy te 5 nap alatt ténylegesen híztál 4 kilót testzsírban. A fogyás amúgy sem napról napra, hanem hétről hétre, hónapról hónapra értelmezhető, úgyhogy ne told túl a szorongást.
5/11 NTBS válasza:
Ez kicsit sok.
Lehet rossz a mérleg.
7/11 anonim válasza:
en no vagyok, de a sulyingadozas abszolut normalis. amielott megjön a mensim pl. van hogy 3 kg-val többet mutat a merleg, ez altalaban viz nalam. amint elmulik megint 3 kg-val kevesebb vagyok
8/11 anonim válasza:
Rossz a mérleg,ha nem számolod a kalóriád akkor nyilván az is baj lehet.
9/11 anonim válasza:
Ennyi nap alatt nem hízhattál, nem lett zsírraktárad.Ez víz, salak anyag.
10/11 anonim válasza:
Ciklusodban hol jársz? Lehet vizet tart vissza a szervezeted.
Pajzsmirigyed rendben van?
Székleted rendszeres?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!