Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen laktató szendvicseket...

Milyen laktató szendvicseket lehetne vinni munkába?

Figyelt kérdés
2023. jún. 20. 08:16
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Rendelj hambit! Én azt szoktam, eszek utána jégkrémet és nem vagyok éhes estig.
2023. jún. 20. 10:27
 2/7 anonim ***** válasza:
24%

rizs salata

teszta salata

(ezer fele variacio letezik neten talalsz recepteket amik izlenek)

rantott hus es zoldseg melle (ha belepakolod a zoldseget a szenyoba az altalaban par ora alatt elegge osszekeni es nem valami szep)

irodai melo, ahol van hutod?

vagy komuves vagy aki kinnt dolgozik a melegben... azt is fontos lenne tudni amielott tippeket irunk

2023. jún. 20. 12:04
 3/7 A kérdező kommentje:
Irodai
2023. jún. 20. 12:13
 4/7 A kérdező kommentje:
Csak szendvics ötleteket szeretnék, nem főtt ételt
2023. jún. 20. 12:16
 5/7 anonim ***** válasza:

Attól függ mit szeretsz. Lehet rántott hússal, tépett hússal csirkével, vagy disznóval, ezeket különböző pácban grillezheted, majd beletéped a szendóba. Lehet hagyományos felvágottas, sonkás, kolbászos, turistás, tonhalas, stb. is. Lehet bele is tenni zöldséget, de mivel nehéz jól megtömni, egy dobozkában lehet vinni is hozzá uborkát, paradicsomot, jégsalátát, retket, paprikát, amit szeretsz.

A bucival, kiflivel, zsömivel, stanglival is lehet variálni, hogy ne legyen uncsi.

Én amúgy a vajkrémet, sajtkrémet szeretem, az alapra esküszöm. Vajkrém, karaj, vagy tarja jó gazdagon, paradicsom karika, jégsaláta és viszlát. Ha tépett husi, akkor a barbecues a kedvencem. Husi, paradicsom karika, saláta és nagyon más nem fér bele úgysem.

Ha van rá lehetőséged, vigyél külön salátát, így sokkal laktatóbb.

2023. jún. 20. 15:06
 6/7 anonim ***** válasza:

2-es vagyok. nem kell lepontozni :-D mondtam szendvics ötletet is.

avocados tojasos paradicsomos szendvics

kolbaszos sajtos szendvics

camembert es szolos szendvics

pulled pork szendvics

parizsi szendvics

:-D annyi van

2023. jún. 20. 20:01
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom ezek mi alapján pontoznak én zöldet nyomtam :D
2023. jún. 20. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!