Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Akik sikeresen lefogytak,...

Akik sikeresen lefogytak, megszűnt a horkolás, allergia, esetleges fulladás?

Figyelt kérdés
Más egyéb egészségügyi panaszotok volt, ami a fogyással javult/megszűnt?

2023. jún. 2. 07:39
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

+35kg felesleg volt rajtam.

Azelőtt mindig magas volt a vérnyomásom. (150/110 körüli érték 17 évesen.. :D)

Lefogytam, helyreállt, viszont az utóbbi időben meg elég gyakran alacsony.

A horkolás nem szűnt nem így sem, mindig is rosszul aludtam, felkelek 4-5x éjszaka, bár annyi szerencsém van, hogy mindig vissza alszom.

2023. jún. 2. 08:30
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Könnyedebb a mozgásom. Újra tudok kényelmesen oldalt és félig hason aludni, ezekben a pozíciókban pedig nem horkolok. Magzatpóznál feljött a gyomorsavam, ez is megszűnt.

Nekem tartósan nem volt magas a vérnyomásom, viszonyt könnyebben kiugrott nagyon magas értékre.

És ami a legeslegfontosabb számomra, nincsen falásrohamom ha visszafogottan eszem. Hiába van itthon nagyon finom ennivaló, szépen be tudom osztani napokra, hetekre, nincs erős kényszerem, hogy kirohanjak és mindent felfaljak.

2023. jún. 2. 08:44
 3/10 Laylah ***** válasza:
100%
Amikor lefogytam, akkor megszűnt a lábamban, csípőmben a fájdalom. Az allergiának semmi köze a túlsúlyhoz. Ellenben azóta fázós lettem, hiába szedtem vissza a leadott súly nagy részét.
2023. jún. 2. 08:58
 4/10 anonim ***** válasza:
29%
Nem. A lefogyás nem szabadít meg a horkolástól, allergiától. Az is tévhit, hogy egyáltalán egészséges lenne.
2023. jún. 2. 10:46
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Allergiám közel sem szűnt meg sőt rosszabb is lett főleg a pollenekre. Fulladást nekem nem a kövérség okozta, mivel rengeteget jártam gyalogtúrákra meg mozgó munkát végzek így a testem ehhez hozzászokott. Nekem egyedül a lépcsőzés volt fárasztó főleg ha 4-5 emelet magasra kellett felmennem.

Amikor lefogytam jó 30 kilót akkor ezt könnyebben bírtam. Nekem leginkább a bokám fájt meg a derakam fogyás után a bokafájdalom folyamatosan enyhült a derekam sem fáj már annyira.

2023. jún. 2. 13:33
 6/10 anonim ***** válasza:
95%
Igen, a férjem leadott 45 kilót és azóta nem horkol, kivéve ha náthás.
2023. jún. 2. 13:56
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Továbbra is horkolok és allergiás is vagyok.

De nem fáj a térdem és a csípőm, normál az inzulinom és minden egyéb laborértékem.

2023. jún. 2. 15:34
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Az Allergia nem szűnt meg( parlagfű, fekete üröm, lándzsás útifű, + keresztallergia kiwi, görögdinnye, banán), mind megmaradt.

Horkolni kövéren is ritkán horkoltam, ez is megmaradt. Viszont éjszakánjént sokat fulladtam, ez teljesen megszűnt a fogyással.

Extrém elhízottként pm alulműködésem, inzulinrezisztenciám volt, és PCOS.

Nekem Megfelelő makrotápanyag arányú ( lowcarb) diéta, és csökkentett energiabevitel + rendszeres mozgás mellett Lefogytam, 3év+3hónap alatt, összesen 106 kilót. Az utolsó 3kg 1 év szünet után ment le 3 hónap alatt, mióta a kalóriákra is jobban figyelek.

A fogyás óta Minden értékem normális, a petefészek cisztáim felszívódtak, a menstruációs problèmáim megszűntek, nincsenek már izületi fájdalmaim sem, több az energiám, nem vagyok állandóan fáradt, sem folyton éhes, az éhség- jóllakottság érzékelésem is sokat javult, mentálisan is erősebbnek érzem magam, hogy nagy nehézségek és sok küszködés után felül tudtam kerekedni az édességfüggőségemen, a a falási rohamokon, meg az érzelmi evésen.

Az egyetlen amit még nem tudtam megszokni az a kinézetem. Hogy egy másik ember néz vissza rám a tükörből, akit azelőtt sosem láttam a rengeteg felesleg miatt. Ez érdekes élmény, de gondolom majd hozzászokom. Huszonév kövérség után, ami mêg kisgyerekkoromban kezdődött, még csak bő egy éve vagyok normális súlyú átlagos ember, már bőven felnőttként.

2023. jún. 3. 03:29
 9/10 anonim válasza:
60%
Én nem horkoltam tudtommal, de az allergiám megszűnt, és ezt azzal hozom összefüggésbe, hogy nem iszom tejet. Azóta szűnt meg. Más tejterméket eszem, de tejet nem, és azóta nem vagyok allergiás. De lehet, hogy más miatt, csak ez maradt vissza a fogyózásból, azt nem vezettem vissza az étrendembe.
2023. jún. 3. 07:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem horkolás megszűnt, allergia nem volt. Ja, és könnyebb levegőt venni
2023. jún. 3. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!