Így le tudnék fogyni kb.5kg-t karácsonyig?
Futni nem igazán bírok és nem is szeretek.Ráadásul a közelben még pálya sincs,ahol lehetne futni,betonon pedig nem fogok.Nem teszem tönkre a térdemet.
Biciklizni nem szeretek és nincs is biciklim:(
Viszont szeretek táncolni.Arra gondoltam,hogy hetente 4x 1 órát táncolnék itthon zenére + tornáznék (lábemelgetések,törzsdöntés,felülés,guggolás stb.).Ezenkívül hetente 1x van 1 órás kézilabda edzésem és 1x tesi órám(80perces).
Ezek mellett figyelnék az étkezésre.Rágcsálnivalók,cukros üditíők kizárva,helyette gyümölcs,zöldség,víz és tea (cukor nélkül,mert leginkább gyógyteát iszok).
Így le tudnék fogyni 5-6 kg-t karácsonyig?
161cm és 57 kg vagyok.A hasamon,a combomon és a fenekem látszik nagyon:S
Köszönöm!
Én sajnos nem érzem ideálisnak.
Látom,hogy nagy a combom és a hasam...És ezt nem csak bebeszélem magamnak.
Arról nem beszélve,hogy egyszerűen már utálok nadrágot venni...Elmegyek vásárolni és a sírás kerülget amikor a 29-es nadrág sem jön rám!Aztán sikerül végre venni egy nadrágot,de annyira nehéz olyat venni ami tetszik és jó is rám.Az összes nadrágom a nagynénémnél végzi,mert első mosás után megyek,hogy vágja már le,mert hosszú.5centiket minimum le kell vágnia...és pont ezért koptatott nadrágot nem is nézek magamnak,mert hülyén áll rajtam:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!