Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehet ilyen testet építeni?

Hogy lehet ilyen testet építeni?

Figyelt kérdés

Nőként kérdezem, mert engem valahogy elkerül a szerencse és soha nem találkozok ilyen testű férfival.

De érdekelne a recept, hogy egyébként hogyan csinálják? Vagy ez kamu? Egyébként tök gyenge? Ez felfújt izom?

19l

[link]

2023. máj. 17. 08:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%
Belinkelted egy anabolikus szteroidot használó modell photoshopolt képét. Szerinted hogy lehet ilyen testet építeni? Progresszív súlyzós edzés, versenydiéta, kox, és ha jó a genetikád, akkor sok év múlva így nézel ki.
2023. máj. 17. 08:49
 2/15 anonim ***** válasza:
82%
Hát ez undorító, én inkább arra leszek kíváncsi, mi lesz, ha a szervezete megelégeli a sok koxot. Egyúttal besokal a photoshoppos tag, aki fáradhatatlanul igazgatta a testrészeit, hogy még véletlenül se feleljen meg a valóságnak.
2023. máj. 17. 10:47
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
Másrészt meg elég közónséges a rêszedről, hogy ez izgat fel. Te is megéred a pénzed.
2023. máj. 17. 10:48
 4/15 A kérdező kommentje:

Nem mondtam, hogy ez izgat. Sőt, a puha macisabb fiúkhoz sokkal jobb odabújni, mint mondjuk egy sovány vagy egy szálkés testű férfihez.

Sajnálom kedves #3, ha megbántottalak valamivel.

2023. máj. 17. 11:32
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
Engem nehéz megbántani 😀 Edzett vagyok e téren, ne aggódj.
2023. máj. 17. 11:33
 6/15 anonim ***** válasza:
37%
#4, ezt írtad: "elkerül a szerencse"
2023. máj. 17. 12:31
 7/15 anonim ***** válasza:
82%
photoshop. aztan nem eszik kb alig iszik a shooting elött hogy a testzsir ertek is lecsökkenjen drasztikusan illetve kb dehidralt allapotban legyen. ez igy egy pillanat felvetel es igy biztos nem nez ki a hetköznapokban
2023. máj. 17. 12:37
 8/15 anonim ***** válasza:
8%

Na, a sok irigy kommentelő. Kérdező, koksz, photoshop és egyéb szerek nélkül is elérhető ilyen test, csak hát elég sok éves kemény munka van emögött.

De ha téged, állításod szerint a macis alkatú egyének vonzanak, akkor miért egy ilyen testépítőről teszel fel kérdést? Kicsit ellentmond a kettő egymásnak, szóval jó lenne, ha őszinte lennél, és nem hazudnál itt mindenkinek.

2023. máj. 17. 12:47
 9/15 anonim ***** válasza:
80%

"koksz, photoshop és egyéb szerek nélkül is elérhető ilyen test, csak hát elég sok éves kemény munka van emögött"

A legtöbb erősportoló és testépítő 15-20 év munkával sem ér el ilyen formát naturálon. A belinkelt kép még szteroidhasználat mellett is kimagasló eredmény. A képen látható modell színpadi formában van, leszálkásítva, beszáradva, kivízhajtva, minimálisan be is van barnítózva. Ezt a formát ezek az atléták egy, maximum két napig tudják tartani, ennek pedig biológiai és fizikai okai vannak. Plusz itt tényleg mesterséges fényekről, photoshopról, filterről, retusálásról is beszélünk. Nem lehetsz nagy szakértője a testépítésnek és az erősportoknak.

2023. máj. 17. 12:50
 10/15 anonim ***** válasza:
82%

" Kérdező, koksz, photoshop és egyéb szerek nélkül is elérhető ilyen test "

ilyen fizikumot naturálban még csodagenetikával se ért el senki. 😂

ilen száraz formát ilyen tömeggel koxosok között is ritka aki fel tud építeni.

2023. máj. 17. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!