Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ki használta már az új Vichy...

Ki használta már az új Vichy CelluDestock nevű narancsbör elleni krémet?

Figyelt kérdés

[link]

Tapasztalatok? Mennyibe kerul?

2010. okt. 10. 13:33
 1/4 anonim válasza:
Nem használnám ezt a márkát, néhány hónapja teszteltek különböző kozmetikumokat és a(z összes) Vichy messze lemaradt a fele annyiba kerülő társaitól. Kiderült, hogy nincs benne annyi összetevő (mennyiségileg), mint ami rá van írva. Ezt a tesztet nem találom, pedig a neten is olvastam, rádióban is hallottam. Sokan azt hiszik, hogy az ár egyenes arányban van a minőséggel, és mivel csak patikában kapható, a minősége is annyira jó.
2010. okt. 10. 17:14
 2/4 anonim válasza:
Én használtam egy ideig és meg voltam vele elégedve:)
2010. okt. 13. 22:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem meg ne a krémektől meg házi kencéktől várjatok javulást, akkora kamu mind és ég drágák is. Én is bele estem abba a hibába vettem több fajtát is mondván hogy: na ez tuti jó lesz, biztos!

Egy frászkarikát!!:S

Tornázz és sokkal látványosabb eredményt érsz el vele, ráadásul hamarabb is! Ha van időd menj el úszni, futni!

Vagy csak otthon csinálj pár kitörést és hasonlókat.

Nekem ez vált be!:)

22/L

2010. okt. 14. 14:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen a lányok hajlamosak mindent a könnyebik végén megfogni. Feldobni mint valami sminket aztán el van intézve. Csakhogy az alakért edzeni is kell, nem csak kenceficézni.
2010. okt. 14. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!