Nők vagy férfiak tagadják nagyobb arányban..?
...felelősségüket elhízásuk tekintetében
Rengetegszer hallok olyat, hogy:
"Genetikailag vagyok ilyen"
-persze, genetikailag nem képest megálljt parancsolni magának
"Alig eszek" (így K val!)
-igen persze, csak valahogy mindig őket látom falni a villamoson is, azt meg had ne mondjam milyen adagokat hordanak el az ételbárból...
"Biztosan cukorbeteg"
-na igen, egyik jellemző betegség a kettes diabétesz, amit az elhízás is tud okozni
"Van aki tényleg genetikailag dagadt, nem fogjátok fel?"
Mivel a dietetikai szakma, az orvostudomány, és az összes vizsgálati anyag cáfolja ezt a baromságot, ezért nem, nem fogjuk fel.
22:
Én is így látom. Van egy haverom, aki mindig sovány volt, és sokszor mondta, hogy pedig milyen sokat eszik. Mikor együtt voltunk valahol több napot, nagyon nem így tűnt, sokkal kevesebbet evett nálam.
A másik fele, hogy egykor kövér voltam, ma sovány, és akik nem ismertek régebbről és ők kövérek, mindig bepróbálkoznak nálam is, hogy rámhúzzák, biztos bármennyit eszek, sovány maradok. Közben ők esznek nagyon sokat és nem mozognak semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!