Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy tudnék...

Szerintetek hogy tudnék hatékonyan fogyni?

Figyelt kérdés
164cm vagyok es 65kg (legalábbis valahogy így, ingadozó) több mint egy hónapja elkezdtem edzőterembe járni, de fogyni szeretnék, szóval szeretném, hogy látszódjon a jövendőbeli kockás hasam, értitek. Legalább egy 5-10 kilót, de nem tudom, hogy kezdjek hozzá. Gondoltam aki itt tapasztaltabb az megoszthatná a tudását velem.:)) Nagyon megköszönném.
2023. ápr. 19. 21:59
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat. Nem vagyok testképzavaros, jól érzem magam. Csak szeretnék egy pár kilót leadni.:))
2023. ápr. 20. 13:46
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
Először kérj a háziorvosodtól egy laborbeutalót, amiből majd kiderülhet, hogy van-e cukorbetegség ill. annak gyanúja, mert akkor elsőként azzal kell foglalkozni.
2023. ápr. 20. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!