Hogyan tudnék hatékonyan fogyni? 30/F 85 kg
Figyelt kérdés
2022. dec. 21. 13:50
1/22 anonim válasza:
Hová akarnál fogyni 85 kilóból? Én jelenleg hízókúrán vagyok, örülnék neki, ha 85 lennék...
3/22 anonim válasza:
Minek? Meleg vagy, pasiknak akarsz tetszeni?
4/22 anonim válasza:
Én is 85 vagyok és futni akarok meg este keveset enni
5/22 anonim válasza:
Szerintem a rendszeres evés és intenzív mozgás
6/22 anonim válasza:
Lehetek gonosz? Ha fogyni akarsz, akkor fordítsd a fejed először balra. Utána jobbra. Ezt ismételd és gyakorold, hogy menjen közepes sebességel. Ha már profi vagy, akkor vesd be, ha étellel kínálnak.
Na jó, 85kg nem is vészes. Picit kisebb adagok, picit több mozgás és le is megy az a pár kiló, amit leadni szeretnél.
7/22 anonim válasza:
Hát, ha 160 centi vagy akkor esetleg.
8/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! De sajnos az 85 kg nagyon meglátszik rajtam! Esetleg más tippet tudtok adni?
2022. dec. 21. 22:16
10/22 anonim válasza:
Kérdező, miből tartana végre leírnod, hogy hány centi vagy?
Ja, vagy azért nem akarod, mert kiderülne, hogy teljesen jó a súlyod a magasságodhoz, csak testképzavarod van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!