Hogyan tudnék hatékonyan fogyni? 30/F 85 kg
Jezus ereje.
Majd válaszolunk, ha leírod, hány centi vagy, mert támogassa a bánat se a következő anorexiás kérdezőt.
Intermittent fasting - ha tudsz angolul, ezen a néven nézz utána! Röviden a lényege, hogy az étkezések, és bármilyen energia bevitel időtartamát le kell redukálni. A 8/16-os esetén (de lehet 6/18, vagy 4/20-asat is csinálni, bár ezek keményebbek) 8 órás időablakba kell az étkezést limitálni, utána 16 óra szünet. Ekkor a szervezetednek van ideje feldolgozni a táplálékot, illetve van ideje regenerálódni. A legegyszerűbb és szerintem a legkényelmesebb a vacsorát kihagyni, egyébként semmi máson nem kell változtatni, lehet ugyanúgy és ugyanazt enni, mint korábban. Fontos, hogy például cukros teát vagy üdítőt sem szabad az időablakon kívűl fogyasztani.
Augusztus óta csinálom, 77 kg körülről indultam, most 71 kg vagyok, úgy, hogy semmi máson nem változtattam.
43/F
Párom 172 centi és hozzá 64 kg 38 évesen. Teljesen egészséges, szeret futni, jógázni és foglalkozik saját testi és lelki egészségével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!