Már jó pár hete odafigyelek a kalóriákra, "mindent is" lemérek, egészséges ételekből, heti 5 nap torna, legalább 30 percet van amikor egy órát. Kutyasétáltatás többször minden nap. legalább 600 kcal mínuszban vagyok.
A súlyomat nem mérem már régóta, viszont a centiket igen. Már minden bajom van a combom csak vastagabb lett, pedig onnan szeretnék a leginkább fogyni. Évek óta tornázom egyébként, így feszesnek mondható, de vastag 60 cm az 170 cm magasságomhoz. A fenekemből is egy fél cm ha lement.
Ez így elég frusztráló. A többi testrészem sem lett vékonyabb.
A torna mit takar? Futni, bringazni, lepcsozni meg sulyzost edzest kene csinalni heti lega 4x1 orat. Par het meg nem tul sok, altalaba addig tart mire rajon az ember h mi meg mennyi kell neki, de igy meg azt se fogod megtudni.
2023. ápr. 6. 12:05
2/16 A kérdező kommentje:
Pontosan ezeket takarja amiket felsoroltál.
2023. ápr. 6. 12:10
3/16 anonim válasza:
Pár hét után pontosan milyen eredményekre számítottál? Majd ha 2-3 hónap múlva sincs változás, akkor kezdj el azon agyalni, hogy valahol elcsúszik a kalóriák menedzselése. Egyébként hány kiló vagy a 170 centis magasságodhoz?
2023. ápr. 6. 12:20
4/16 anonim válasza:
Pár hét nem mérvadó, ha 2-3 hónap alatt sincs változás, akkor már érdemes jobban megvizsgálni az étrendet, és hogy eleget mozogsz e.
2023. ápr. 6. 14:32
5/16 A kérdező kommentje:
Leírtam, hogy nem használok mérleget. Legalább olvasd el a kérdést normálisan ha már ilyen agresszív stílusba válaszolsz.
2023. ápr. 6. 15:11
6/16 anonim válasza:
Mondjuk nekem a kalóriabázissal nem is volt semmi eredmény. Amint abbahagytam abba irkálni nap mint nap, és elkezdtem úgy és annyit enni, amennyire épp szükségem van, rögtön beindult. Nem ilyen hülye limit szabályozza.
2023. ápr. 6. 16:01
7/16 anonim válasza:
Hat akkor hasznalj ha kovetni akarod vagy egyaltalan tudni hogy haladsz e valamerre.. lehet tok folos az egesz es valtoztatni kell. Tobb edzes vagy kevesebb kaja. Bar ha nemtudod hany kg vagy honnan veszed h mennyi kcal kell?
2023. ápr. 6. 16:02
8/16 anonim válasza:
" honnan veszed, hogy mennyi kcal kell"?
Pl szimplán csak eszik ha éhes, és nem eszik ha nem éhes, + arra figyel mit eszik. ( Pl gyorskaját, sok cukros édességet és társait kerüli)
Az átlag testalkatú emberek többsége nem számolgat kalóriákat. Ezzel többnyire azok foglalkoznak akiknek már fogyásra van szüksége.
2023. ápr. 6. 16:34
9/16 anonim válasza:
Nem nagyon tudhatod, van-e eredmény. Ha a kalóriákat nem számolod, akkor meg kb a szerencsén múlik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!