Tudnék 1 hét alatt 5 kg-t fogyni?
Kérdező, mi lesz 1 hét múlva, hogy le kell fogynod? Talán 5 kg-t is 1 hét alatt szedtél fel?
5 kg-t 5 hét alatt tudsz legfeljebb leadni. Így jártál. Máskor korábban kelj fel.
Régen volt ilyen is, hogy fogyókúra verseny. Tehát egy hónap alatt ki tud többet leadni. Egy újság indította, a módszerekrőlírták a cikket, a nyertes kapó játékos egy bizonyos összeget. Hiteles mérés a kezdő napon, meg az utolsón.
Na én erre készültem úgy, hogy előtte két napig nem mentem kaksizni, a mérlegelés előtt nem mentem el pisilni se, viszont nagy hirtelen megettem vagy egy kiló gyümölcsöt. Alig várom, hogy leszálljak a mérlegről, irány haza, és egyből a wc-re.
Drágáim, én aznap egy fél óra alatt adtam le 2 kg-ot, másnap reggel 3,5 kg-al mutatott kevesebbet a mérleg, anélkül, hogy valójában egy dekát fogytam volna.
Így, illetve hasonló módon, csupán a m3rleg szerint, lehet 5 kg-ot fogyni. Tíz percig tudod tartani, amíg a mérlegelés tart.
Reálisan heti 1 kg-ot lehet fogyni. A többség számára ez se megy játszi könnyedséggel. Nagyon kemény diéta, éhesen lefekvés, edzés, futás, és egész nap korgó gyomor vezet odáig.
Max ha kövér vagy és egy héten át semmit nem eszel csak fosol és hánysz megállás nélkül
De akkor sem biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!