Mennyi ido 73kgot leadni ?
https://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__1..
Vagy talán véletlen egybeesés lenne, hogy itt is 73kg van?
Mondjuk ahelyett, hogy kérdéseket írnál ki, el is kezdhetnéd, nem?
Nem tökmindegy? Ha azt írjuk nem 1 év hanem 5 vagy 8 akkor neki se kezdesz, hogy mondjuk egészségesebb legyél,könnyebb legyen létezni és tovább élj?
Amúgy nagyon egyéni dolog. Nekem összesen 3 év volt 103kilót fogyni. Az eleje lehet picit gyorsabb, ha nagyon vizes vagy. Az nekem 5kg volt, az 1. Hónap, aztán lassabb lettt de változó mennyiség ment le havonta. 1- 1,5-2-3kg, de volt olyan hogy fél kg, meg olyan hónapok is amikor semmi, majd újra beindult stb stb. Ne várd azt, hogy hipp-hopp lemegy az amit pl hosszú évek alatt feljött rád.
A fogyás egy türelemjáték, idő, folyamatos belső motiváció, akarat, kitartás, következetesség, tudatosság, sok esetben lelki egészség, úgy általában életmód váltás következménye, azaz rengeteg munka eredménye, amiért tenni kell.
Attól hogy hetente megkérdezed, nem lesz könnyebb. ( Több nagyon hasonló kérdés is volt mostanában)
De teljesen mindegy mennyi idő alatt fogysz le, úgy is az a lényeg, hogy olyan módon csináld, ami fenntartható, lehetőleg egészségesebb, életed végéig tartható, mert nem térhetsz vissza arra a táplálkozásra ahonnan elkezded a fogyást, különben vissza fogsz hízni. Akkor meg kb felesleges volt lefogyni. A semmiért dolgoztál.
" Bakker, összesen nem vagyok ennyi ruhástól"
Senkit nem érdekel. Jólesik más problémáján gúnyolódni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!