Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak az állandó...

Mit csináljak az állandó éhségérzetemmel?

Figyelt kérdés
Menstruáció előtt egy héttel megbolondulok és folyamatosan eszem. Csak a kajára tudok gondolni. Most ettem meg a vacsorámat, ami eleve nagy adag volt (4 főtt tojás, két szelet tk kenyér sonkával, fél zacskó jégsaláta) és már megint éhes vagyok, pedig a hasam tele van. Teljesen el vagyok keseredve, mert ilyenkor mindig feljön +2 kg, amit normál időszakban leadok, de ugye így nem tudok rendesen lefogyni… Sportolni szoktam, de az még jobban fokozza az étvágyamat.

2023. márc. 28. 18:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
30%
Dobj be egy sajtbureszt ☝️😋
2023. márc. 29. 07:50
 12/15 NTBS ***** válasza:
0%
Egyél gyümölcsöt.
2023. márc. 29. 09:34
 13/15 anonim ***** válasza:
42%
Rágj nagyon lassan és minden étkezés előtt igyál meg egy liter vizet!
2023. márc. 29. 11:04
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

Biztos hogy egy fizikai éhség? És nem csak többet akarsz enni? . Ez nem ugyanaz.

Ha esetleg mégis korog a gyomrod vagyis valóban éhes vagy, vedd vissza a kenyeret, legyen csak 1, és egyél több sonkát és más zöldségeket is hozzá. Tojásból meg bőven elég 3. Ez csak 1 tipp volt.

A lényeg: Próbáld úgy összekombinálni a húst kenyeret tojást zöldségek arányát, hogy kalóriában ne verje az eget, de laktatóbb legyen.

2023. márc. 29. 21:36
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Menzesz alatt NEM hízol zsírban 2-3 kg-t, ne hülyülj már!

Akkor csak vízvisszatartás, puffadás, nagydolog... ezek mind 1,5-2 kg plusz.

2023. márc. 31. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!