Tudnátok adni tippeket?
Szeretnék kérni fogyókúrához tippeket 🥰
151 cm vagyok es 43kg es 40kg a celom.
Egy heten 5-6x edzek 42 percet,es kb 1200 Kcal eszek egy nap.
Ne irjon senki negativat hanem csak hasznos tippeket szeretnek:)
Koszonomm:))
1. Tanács:
Ne mindig 1200 kaloriat egyél, mert annyira rá fogsz stresszelni hogy mindig pont annyit egyél, hogy egy idő után feladod és sokkal több fog becsúszni. Néha engedj meg magadnak 1400 kalóriát, de hogy továbbra is komolyan vedd tarts 1000 kalorias napokat is.
2. Tanács:
Nem baj, ha mondjuk edesszaju vagy, és nem is kell megvonnod magadtól a jót, sőt, iktass be az etrendedbe egy kicsi edesseget is, de lehetőleg ne edessegekbol álljon az egész etrended, egyél néha joghurtot, sajtot, gyümölcsöket is.
3. Tanács:
Ezt valószínűleg sokszor olvasod a neten, de "ne igyál kaloriat"
Szinte már minden uditonek van cukormentes alternatívája, minden kolanak, energiaitalnak, fantanak, egyszóval mindennek. Ha ragaszkodsz az uditokhoz a cukprmenteset válaszd mindenbol, de mégjobb választás a víz. Ha cukros üdítőt iszol azzal felesleges kalóriákat "pazarolsz el", és kevesebbet ehetsz, kevesebb kalória fér bele az etrendedbe.
4. Tanács:
Nem tudom, hogy mit sportolsz, és az az edzés mennyire szokott megerolteto lenni. De a lényeg, hogy ne hajszold túl magad, ha kell tarts több pihenonapot is.
Szoktam egy 12 perc Kovács Ramóna has erősítőt aztán egy Koloszár Enikő 15p zsiregeto majd szinten Koloszár Enikő 15p HIIT edzeset.En jol kifaradok tole de amikor tudom megcsinalom.
Koszonom a tanacsokat,ha valakinek meg van otlete az irjon:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!