Ha fogyok, akkor eltűnnek a striák a combomról és a csípőmről?
Sziasztok!
Nagyom hirtelen felszedtem kb. 10 kilót, mindkét combomon körbe és a csípőmnél vöröses striák jelentek meg. Ha fogyok, akkor eltűnnek? Vagy már örökre így marad? És miért pirosak? Normális, hogy nem ilyen fehéres?
Nem tunnek el, de kifeherednek idovel, viszont persze az is latszik.
Kenheted amugy, amivel akarod, szinte mindegy mit teszel ra, mert eltuntetni semmi nem fogja oket.
Terhessegem alatt sikerult osszeszedni par striat, pedig a sok hanyas miatt az elejen fogytam 10 kilot, utana meg osszesen 4 kilot hiztam es a korhazbol sulyban kevesebbel jottem ki; mint amivel teherbe estem. Ez genetika sajnos.
Kentem 4 fajta kremmel es tobb olajjal, koztuk egy uveg bio oilt is elhasznaltam, plusz szedtem kollagent, de semmi ertelme nem volt egyiknek se, cserebe jo sok penzt elvertem rajuk :D
Vagyis de, sokszor viszketett a borom es a sok hidratalas ezen segitett. De a striakon nem nagyon :(
Idővel (fél-1 év) jobb lesz, főleg ha még fiatal vagy, akkor rugalmas a bőröd.
Érdemes lefogyni, és közben kenegetni, vagy inkább masszírozni a bőrödet, tulajdonképpen mindegy, mivel, csak legyen jó a vérkeringés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!