3 hónap alatt 10 kg?
Figyelt kérdés
167cm, 78kg az induló súly.
Egy barátnőm azt mondta ez lehetetlen, igaza van?
2023. márc. 13. 21:27
1/5 anonim válasza:
Heti fél-egy kiló fogyás egészséges egy tartható kalóriadeficit mentén. Ergo 3 hónap alatt leadni 10 kilót reális lehet, de én nem időponthoz tűzném ki a fogyást, mert az könnyen kontraproduktív lesz.
2/5 anonim válasza:
Inkább 4et mondanék, de 3 sem lehetetlen
3/5 anonim válasza:
Szerintem ez hülyeség..ugye télen tömegelni szoktam, pontosan tudom hogy mennyi a max súly amit el akarok érni (125 kg mindig) és 190 centi vagyok…ahogy vége van a télnek elkezdek szállkásítani meg durrantok egy kreatin kúrát kb 2 hónap alatt 107 kg szoktam lenni, de olyan is volt hogy 95…és már 8 éve ez a stratégia.
És hozzáteszem hogy heti max 2-szer kardiozok…szóval vannak trükkök.
5/5 anonim válasza:
#3 Azt is hozzá kell tenni, hogy a te magasságod és súlyod nagyon is különbözik az övétől. Eleve neked több kalóriára van szükséged, így ha te 1500-ra mész le, te több kalóriát égetsz, mintha ő menne le odáig. Ugyanez vonatkozik a mozgással is. Azzal is többet égetsz el, így nyilván gyorsabban is fogysz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!