Túl nagy a vádlim, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Túl nagy a vádlim. A körülöttem lévő embereknek nem olyan mint az enyém. Sajnos genetika de hogyha edzek rá akkor csak nagyobb lesz.
Szerintetek mit csináljak ez ellen ? Nagyon szeretném hogy vékonyabb legyen.
Nem vagyok túl vékony alkat de nem is vagyok telt alkat.
2023. márc. 9. 20:54
1/8 anonim válasza:
Ha fogysz, mindenhonnan fogysz, tehát onnan is. Tapasztalat.
2/8 anonim válasza:
3/8 anonim válasza:
Fogadd el magad. Nézz előre, ne lefelé.
4/8 anonim válasza:
Miért baj, ha nagy a vádlid? Nekem is nagy genetika miatt.
5/8 anonim válasza:
4, általában egy nőt zavar az, ha nem kap magára egyáltalán cipőt. A vadlim miatt sose volt térdig érő csizmám, mert a 36-os lábamhoz aránytalanul vastag a vádlim. Az volt 40 kilóval is. Még a széles szárú csizmák se jók.
Ha ilyen problémád nincs, akkor nem is széles.
7/8 anonim válasza:
Minden hétre akad egy ilyen kérdés vagy itt, vagy pedig a testépítés kategóriába? Te ugyanaz az ember vagy?
8/8 anonim válasza:
5-ös, átérzem, nekem keskeny és lapos lábfejem van, semmilyen csizmát nem hordhatok, mert gyakorlatilag harangozik benne a lábfejem.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!