Mennyit kellene fogynom?
Figyelt kérdés
19 N
176 cm és 69 kg
Comb: 56 cm
Vádli: 38 cm
Derék: 72 cm
2023. márc. 8. 20:13
A kérdező szavazást indított:
Jól vagyok így
15 kilót
10 kilót
5 kilót
61 szavazat
1/32 anonim válasza:
Kép nélkül nehéz mit mondani, de valahol a "jól vagyok így " és az 5 kiló közt ingadoznék.
2/32 anonim válasza:
Optimális testsúlyod 58-72 kg közé esik. Ahhoz látnunk kellene fotón így nehéz megállapítani.
3/32 anonim válasza:
Ez annyira alkatfüggő. Barátnőm 178cm-el 72 kilósan is nagyon vékonynak nézett ki, nekem a 176 cm-hez 59-60 kilósra kellett lefogynom, hogy vékonynak tűnjek. Én 70 kilóval még nagydarabnak tűnök, mert erős a felsőtestem. Szóval így látatlanban nehéz megmondani, de ha csak súlyra kérdezed, a 69 szerintem tökéletes.
6/32 A kérdező kommentje:
Vékony szeretnék lenni
2023. márc. 8. 22:11
7/32 anonim válasza:
Mért jó az neked, ha sovány vagy? Ha az ideális súlyodból fogysz, az egészségtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!