Hogy lehet kisebb a vadlim?
Figyelt kérdés
161cm, 46kg vagyok lany2023. márc. 7. 17:47
1/9 anonim válasza:
Ezzel a BMI-vel kórosan sovány vagy, úgyhogy eszedbe ne jusson azért fogyókúrázni, mert a testképzavarod miatt nagynak látod a vádlid. Testépítő versenyzőknek komoly problémát okoz, hogy az emberi test legnehezebben fejleszthető, hipertrófiára legkevésbé hajlamos izmát, a vádlit feledze. Neked 46 kilós anorexiásként biztos zavaróan hatalmas vádlid van, biztos nem csak pszichés probléma áll a háttérben.
3/9 A kérdező kommentje:
nincs testkepzavarom
2023. márc. 7. 19:35
4/9 anonim válasza:
161 centivel 46 kiló vagy, és azon szorongsz a gyakorikerdesek.hu-n, hogy hogyan lehetne kisebb az óvodás méretű vádlid. Tényleg nincs testképzavarod?
5/9 anonim válasza:
Kondiban szoktam látni kb 80 kilós srácoknál olyan vádlit, hogy sose mondanád meg, hogy terembe jártak. A legnehezebben fejleszhető izom, sokaknak évek múltán se tónusos.
Nem akarok elhinni, mint ahogy a többiek se, hogy egy 46 kilós lánynak túl vastag a vádlija. Testképzavaros vagy, csak nyílván nem ismered be magadnak.
6/9 anonim válasza:
A vádli kb a legutolsó dolog, amit észrevesz rajtad valaki, hacsak nem lábfetisiszta. Egyrészt szemből nem látja, másrészt lent van, kiesik a látótérből. Inkább formásítsd: sok-sok lábujjhegyre állás és leereszkedés. Mondjuk napi 3x30. Ha már jól megy, akkor egylábon. Ezzel vékonyodik a térd és a boka körül, a közepe pedig kerek és feszes lesz, ami viszont vonzó.
7/9 A kérdező kommentje:
megmertem magam most este 48kg vagyok
2023. márc. 7. 23:18
8/9 anonim válasza:
Közelítesz a normális tartomány alsó határához. Gratulálok!
9/9 anonim válasza:
Szia, mi a gond a vádliddal? Aránytalanul nagy vagy izmos, vagy miért akarod kicsinyíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!