Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet kisebb a vádlim?

Hogyan lehet kisebb a vádlim?

Figyelt kérdés

Lehet rossz kategóriába soroltam ezt a kérdést...

De eléggé zavar a vádlim,Utánna néztem már de nem igen találtam semmit erre a kérdésre, a vádlim nem izmos inkább "zsíros" vagy nem tudom hogy kéne mondani.. ez miatt nem merek felvenni se szoknyát se rövid nadrágot mert félek hogy más leszól a vádlim miatt így kéne pár tipp vagy tanács hogy, hogy lehetne kissebbíteni a vádlin?

2021. szept. 7. 15:09
 1/5 anonim ***** válasza:
31%
Lötyög a vádlid vagy, hogyan kell elképzelni? Mert lehetne formálni, csak ahhoz, hogy tanácsot adjon az ember, tudni kéne, hogy pontosan milyen. Vékonyítani szeretnéd, de ha olyan tanácsot kapsz és edzel rá, akkor lehet, hogy ugyanakkora marad, csak izommá alakul.
2021. szept. 7. 16:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Mondhatni lötyög igen...
2021. szept. 7. 16:40
 3/5 anonim ***** válasza:
66%

húhhh sok lesz ott a zsír, meg víz.Próbálom elképzelni, egy ilyen csokin erősen felhízott háztartásbeli nő jut eszembe, aki bekajálta a női oldalaak feminista szövegeit hogy mindenki úgy jó ahogy van, nőket el kell fogadni akkor is, ha kicsit van rajtuk mit fogni.

De gondolom mikor bikinire levetkőztél mert akartál nyáron strandra menni, láttad hogy szinte mindenhol van mit fogni.

Majd gondolom arra gondoltál hogy jön az ősz húzol egy rövid gatyót elmész tekerni bicajjal, hátha leszalad pár kg, de akkora a vádlid, hogy még rövidgatyóban is olyat mutat, hogy félelmetes.

Nem tudom mennyire gondoltam jól?

Ha raknál fel egy képet a vádliról, könnyebben tudna minden hozzáértő tanácsot írni, edzéshez, diétához, de így csak találgatni lehet.

2021. szept. 7. 16:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok teltebb, vékonynak mondanám magam, mert szinte az is vagyok, csak a vádlim az ami nem igen vékony..
2021. szept. 8. 07:14
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ugrókötelezz vagy fuss, kerékpározz sokat.
2021. szept. 8. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!