Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hasi zsir leadasa?

Hasi zsir leadasa?

Figyelt kérdés

Hogyan lehet a hasi zsirt/felesleget leadni?

Nem vagyok elhizva a testem mas teruleteit tekintve, de a hasamon rakodott le minden, most ugy nezek ki mint egy 3 honapos terhes

Mikent tudnam leadni?

Elnezest a kerdeshez de nincs tapasztalatom a temaban

2023. márc. 3. 20:48
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Mit tegyek, hogy ne legyek folyton ehes?

Ha deficitben vagyok mindegy hogy mit eszem? Vagy keruljem a krumpli, cukor es kenyer tarsait?

2023. aug. 2. 20:15
 12/12 anonim válasza:

Azért vagy mindig éhes, mert nem jókat és nem jól eszed. Nem feltétlenül az a lényeg, hogy mindent kizárj az életedből, hanem hogy az étel minél jobban hasznosuljon és minél lassabban szívódjon fel. Minden étkezéshez fogyassz legalább két fajta zöldséget félig megfőzve vagy nyersen a rost miatt (leviszi a puffadást ha van). A finomított szénhidrátokat és a cukrot tényleg felejtsd el, ha fogyni akarsz, krumpliból is keveset, valamint magas fehérjetartalmú húsokat egyél mellé. MINDEN étkezésedben legyen mindhárom makro tápanyag. Tízóraira és uzsonnára ehetsz kis mennyiségű alacsony glikémiás indexű gyümölcsöt. Az összes étkezésed kisebb mennyiségű legyen mint előtte és az étkezések között ne teljen el több mint 4 óra, mert különben ingadozni fog az inzulinod és bumm, ott a hamar éhes leszek fázis meg az édesség kívánása. Tiszta vizet és ízesítetlen teát igyál. Minimum másfél-két litert egy nap, de fokozatosan szoktasd hozzá magad a vízhez. Főleg, ha eddig üdítőztél. De ki tudod számolni mennyi vízre van szükséged, vannak a neten kalkulátorok. Ha sokat teázol, kávézol, emeld meg a vízmennyiséged. Eddz rendszeresen és változatosan.

Tudom ajánlani Takács Hajnalka Válts velem egészségre! című kömyvét. Nagyon hasznos!

2024. jan. 31. 03:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!