Ez így jó kajának, vagy valamit kihagytam?
Figyelt kérdés
reggeli joghurt(ivó) 1 szelet teljes kiörlésü kenyér vajjal(vagy a vaj nagyon rosz?)
ebéd 1 zsemle vajjal főtt csirkemellel
uzsonna(ekkor érek haza kb4,ekkor tudok főtt kaját enni)ami van 1 kis tányérra
vacsora zabpehely (1 kis tálnyi)
minimum 2 liter víz
20p torna
valami fontos tápanyagot kihagytam?
szerintetek így fogyhatok?
19/l 177/70
2010. okt. 5. 23:24
1/4 anonim válasza:
igen,de ebédre zsemle helyet egyél inkább párolt zöldséget.
2/4 A kérdező kommentje:
ebédidőben suliba vagyok és elég hüjén nézne ki ha a zöldségeimet eszegetnég, valami más ötlet?
2010. okt. 6. 01:02
3/4 anonim válasza:
Keves vaj nem a vilag vege. ha mar zsemle,legyen teljes kiorlesu,es ha nem tudod a zoldseget megoldani,akkor tegyel a szendvicsbe friss salata vagy spenotlevelet,paradicsomot,paprikat,ubit,amit szeretsz.a zabpelyhet inkabb hagyd meg reggelire,este jobb a feherje pl csirkemell,sovany husok,felvagott,zoldseg,sovany tejtermekek,tojas,hal.gyumolcs is kellene,most legjobb az idenygyumolcsok pl citrusok,kiwi stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!