Mivel lehet a legjobban zsírt égetni?
Megfelelő étkezés, tehát a tested eleve úgy tudjon alkalmazkodni, hogy mozgással is kevesebb akadályt állítasz ahhoz, hogy zsírt égethessen.
Plusz maga a mozgás. Kérdésed inkább erre irányult. A leg zsír égetőbb mozgás a futás . Ez után talán bicikli meg az aerob dolgok, amiket videón is tudsz csinálni otthonról.
A kalória deficit eredendően nem rossz dolog, de tanácstalanul ne fogj bele, mert tud nettó baromság is lenni. Ki kell tapasztalni, a tested mit tud feldolgozni és hogyan. Hiába edzel csirkét rizzsel full kalória alatt, ha a tested egyszerűen nem tudja kezelni , és így fogyni sem tudsz. Megéri azt a kb 20000ftot egy alap dietetikai vizsgálat, ez után meg össze tudod rakni, mi fér bele a saját celodhoz.
Én anno bele fogtam a kalória deficitbe, minden tanács nélkül, csak a kalóriát figyeltem, szép kis inzulin problémám lett :))) 20 évesen . Szóval ezt hagyjuk is. Nagyon fontos, hogy a saját szervezeted milyen, ne sajnáld rá a pénzt, hogy ez kiderüljön . Hidd el, ezerszer halas leszel egy ilyen kivizsgálásert :)
"Hiába edzel csirkét rizzsel full kalória alatt, ha a tested egyszerűen nem tudja kezelni , és így fogyni sem tudsz"
Milyen fasságokat tudok még kitalálni? Esküszöm, minden napra jut egy.
A fogyás kalóriadeficit. Mi az, hogy nem tud fogyni? Milyen dietetikai vizsgálat kéne ehhez?
#5 érdekes, mindig leszavaznak, nem is vártam mást. :D
De van értelme. Nem mindegy mit viszel be, hiszen oda mondhatod, hogy pl 1500kcal jó neked, aztán beviszed ezt szalamis zsemlevel vagy salátával, tok mindegy, ha a te szervezeted ehhez nem úgy áll hozza :)
Én pl bőven ehetek szalonnát vagy húsokat, de a pék árut nem bírom pl, hiába teljes kiőrlésű stb . És minderről csak csekély dolgok árulkodtak hosszú éveken at, de éreztem, nem tesz jót. Igaz lefogytam , mert hat nekem is ez volt a fő, de tönkre tettem az inzulin rezisztenciám . Aztán fizethettem az árát :)) illetve gyakorlatilag a testem ellenkezett már .
Szóval nem butaság, de a kalória deficiten belul nem mindegy, mit eszel és hogyan . Fogyni tudsz, de az nem feltétlen pozitív, majd 20-30 év múlva pedig csodálkozol, hogy a májad vagy egyéb rossz állapotban van. A tápanyag bevitel figyelme nagyon fontos, és ezt vagy hosszú magadra figyelés által tapasztalod ki, mi a jó számodra, vagy tanácsadó . De felőlem mindenki egyen buta kalkulatorok szerint megnyugvassal, hogy kevés kalóriát vitt be :) Aztán kérdezd magadtól, miért van problémád 40 évesen :)
Nem mondtam, hogy a kalória deficit hülyeség, de ésszel kell:) De koszonom a le pontozast :)
"tönkre tettem az inzulin rezisztenciám ."
Hozzáértőnek tűnsz 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!