Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mivel lehet a legjobban zsírt...

Mivel lehet a legjobban zsírt égetni?

Figyelt kérdés
Mivel lehet a legjobban zsírt égetni amit pl. a kondiba csináljak vagy akár szabadba is.
2023. márc. 1. 17:54
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Zsírt semmivel, csak kalóriát. Futás, taposógép, ugrálókötél stb
2023. márc. 1. 18:00
 2/8 anonim ***** válasza:
72%
A kalóriadeficittel lehet zsírt égetni, semmi mással. Ergo minden, ami kalóriát éget, az segít a zsírégetésben, de csak akkor, ha ezáltal az egyén deficitbe kerül. Mennyi a napi kalóriabeviteled, kedves kérdező?
2023. márc. 1. 18:00
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
Futas, bico, lepcsozes
2023. márc. 1. 19:30
 4/8 anonim ***** válasza:
20%

Megfelelő étkezés, tehát a tested eleve úgy tudjon alkalmazkodni, hogy mozgással is kevesebb akadályt állítasz ahhoz, hogy zsírt égethessen.

Plusz maga a mozgás. Kérdésed inkább erre irányult. A leg zsír égetőbb mozgás a futás . Ez után talán bicikli meg az aerob dolgok, amiket videón is tudsz csinálni otthonról.

A kalória deficit eredendően nem rossz dolog, de tanácstalanul ne fogj bele, mert tud nettó baromság is lenni. Ki kell tapasztalni, a tested mit tud feldolgozni és hogyan. Hiába edzel csirkét rizzsel full kalória alatt, ha a tested egyszerűen nem tudja kezelni , és így fogyni sem tudsz. Megéri azt a kb 20000ftot egy alap dietetikai vizsgálat, ez után meg össze tudod rakni, mi fér bele a saját celodhoz.

Én anno bele fogtam a kalória deficitbe, minden tanács nélkül, csak a kalóriát figyeltem, szép kis inzulin problémám lett :))) 20 évesen . Szóval ezt hagyjuk is. Nagyon fontos, hogy a saját szervezeted milyen, ne sajnáld rá a pénzt, hogy ez kiderüljön . Hidd el, ezerszer halas leszel egy ilyen kivizsgálásert :)

2023. márc. 1. 20:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

"Hiába edzel csirkét rizzsel full kalória alatt, ha a tested egyszerűen nem tudja kezelni , és így fogyni sem tudsz"

Milyen fasságokat tudok még kitalálni? Esküszöm, minden napra jut egy.

A fogyás kalóriadeficit. Mi az, hogy nem tud fogyni? Milyen dietetikai vizsgálat kéne ehhez?

2023. márc. 1. 22:59
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

#5 érdekes, mindig leszavaznak, nem is vártam mást. :D

De van értelme. Nem mindegy mit viszel be, hiszen oda mondhatod, hogy pl 1500kcal jó neked, aztán beviszed ezt szalamis zsemlevel vagy salátával, tok mindegy, ha a te szervezeted ehhez nem úgy áll hozza :)

Én pl bőven ehetek szalonnát vagy húsokat, de a pék árut nem bírom pl, hiába teljes kiőrlésű stb . És minderről csak csekély dolgok árulkodtak hosszú éveken at, de éreztem, nem tesz jót. Igaz lefogytam , mert hat nekem is ez volt a fő, de tönkre tettem az inzulin rezisztenciám . Aztán fizethettem az árát :)) illetve gyakorlatilag a testem ellenkezett már .

Szóval nem butaság, de a kalória deficiten belul nem mindegy, mit eszel és hogyan . Fogyni tudsz, de az nem feltétlen pozitív, majd 20-30 év múlva pedig csodálkozol, hogy a májad vagy egyéb rossz állapotban van. A tápanyag bevitel figyelme nagyon fontos, és ezt vagy hosszú magadra figyelés által tapasztalod ki, mi a jó számodra, vagy tanácsadó . De felőlem mindenki egyen buta kalkulatorok szerint megnyugvassal, hogy kevés kalóriát vitt be :) Aztán kérdezd magadtól, miért van problémád 40 évesen :)

Nem mondtam, hogy a kalória deficit hülyeség, de ésszel kell:) De koszonom a le pontozast :)

2023. márc. 1. 23:11
 7/8 anonim ***** válasza:
70%

"tönkre tettem az inzulin rezisztenciám ."

Hozzáértőnek tűnsz 😂

2023. márc. 1. 23:18
 8/8 NTBS ***** válasza:
60%
Több mozgás.
2023. márc. 2. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!