25-30 kg-ot szeretnék fogyni De nem tudom hogy kezdjem el Akinek sikerült tud nekem segíteni?
Figyelt kérdés
Hogy kéne elkezdjem a fogyóko#fogyás #25-30kg ot
2023. febr. 21. 13:57
2/8 anonim válasza:
Kétszer több mozgás, feleannyi kaja.
Kezdetnek ez is megteszi. Aztán ahogy nő a mozgás, a kaja is visszajöhet.
3/8 anonim válasza:
Töltsd le a kalóriabázist.
Írd be az adataid és a célod.
Mérd le, amit eszel.
Írd be a bázisba.
Edd meg.
Ne lépd túl a keretet.
Az utolsó négy lépést ismételd napont négyszer a következő egy évben.
4/8 anonim válasza:
Kalóriadeficit kell, semmi más.
5/8 anonim válasza:
Én virtuális challengel fogytam illetve azért fogytam mert kalóriadeficitben voltam, de a challenge motivált arra, hogy mindennap sétáljak 2 órát. Mai napig csinálom, eddig -32kg (116kgról) egy év alatt. Még van 20kg amit jövő januárig tervezek ledobni. Ha szeretnél több infót írj egy privit :)
6/8 anonim válasza:
HIIT edzés, "clean" étkezés, tehát redukálni a cukor és szénhidrátbevitelt, több zöldség, hal, csirke. Igyál CSAK vizet, és sok vizet. Aludj minőségi 8 órát.
7/8 anonim válasza:
Kalóriadeficittől tudsz fogyni. Pl a kalóriabázis alkalmazás sokat segít, az adataid, tevékenységeid megadásával megtudod, hogy kb mennyit használsz fel, az elfogyasztott ételek beírásával meg azt, hogy mennyit ettél. Kevesebb kalóriát kell enned, mint amennyit felhasználsz, a sport azért jó, mert plusz mozgással, plusz kalóriákat használsz.
8/8 NTBS válasza:
Növeled a testmozgást és csökkented a kalóriákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!