Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy napra jó 1 tányér gombás...

Egy napra jó 1 tányér gombás paprikás krumpli és 3-4 db alma? Meg egy kis főtt gesztenye? Ez így kg jó? Jahm és 3 liter víz?

Figyelt kérdés
2010. okt. 5. 15:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
nem vagyok paraszt, csak normális. bocs ha megbántottam kis szuicid picike érzékeny amúgy is torz lelkedet.. debil
2010. okt. 5. 18:00
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha fehérjét eszel vacsira, nem fogsz hízni, ettől ne aggódj. Hízni a sok ch-tól lehet. A fehérjére azért van szükség, hogy ne az izmaidat kezdje a szervezet lebontani, hanem ténylegesen a zsír menjen le rólad. Tehát a bevitt fehérjével véded az izmaidat. Egyébként 3-4 alma szerintem sok, először is mert az is ch, másodszor pedig nagyon savas, puffaszt is. Reggelire egyél meg egy szendvicset nyugodtan, ez kell, hogy elinduljon a reggeled. 1-2 almát edd meg tízóraira, ebéd, ami van 1 tányér, uzsira és vacsira pedig fehérjés ételek: natúr joghurt, túró, tojás. A 3 liter víz tökéletes.
2010. okt. 5. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!