Ez segíthet a fogyasban?
Figyelt kérdés
Króm forte tabletta ettől fogyhatok ?2023. febr. 20. 18:30
1/13 anonim válasza:
A kalóriadeficittől fogyhatsz, semmi mástól. Az emelt dózisú krómbevitel egyébként bizonyítottan képes csökkenteni az étvágyat egyeseknél, de a fogyás a kalóriabevitelen múlik. Mennyi a napi kalóriakereted?
2/13 A kérdező kommentje:
1000kcal
2023. febr. 20. 19:09
3/13 anonim válasza:
Tehát feleslegesen koplaltatod és éhezteteted magad ahelyett, hogy egy tartható kalóriadeficit mellett diétáznál, és az a kérdésed, hogy króm tablettától fogysz-e. Értem.
4/13 anonim válasza:
Szia Lány vagyok xx éves és 153cm és én koplaltattam magam úgyfogytam le 53kilórol 39kilóra most össze szedtem magam és 42kilóvagyok. És már több mint 6hónapja tartom a súlyom. Reggeli 1 darab alma uzsonnan 1 darab narancs facsora egy alma egy narancs összevágva innivaló csak víz más nap 1 darab zacskós leves. 3nap banán zsírszegény joghurt nyers répa 4.nap 3darab fuffasztot rízs egy banán 4darab ananász. 5.nap 4darab föt tojás vacsorára tonhalsaláta. 6.nap semmi 7.nap 1 alma . Este is egy alma 8.nap csak víz.. és így jó gyorsan lefogytam és nem jön vissza.
5/13 anonim válasza:
Nem segíthet. 1000 kcal akkor is kevés a fogyáshoz, ha 140 centis 45 kilós kislány vagy
7/13 anonim válasza:
Nem tudom mit jelentesz de énis jelentettelek 😍😍😍😍🥰🥰🥰
8/13 anonim válasza:
Azt, hogy a koplalásod terjeszted meg promotálod, segítve másnak is, hogy belepusztuljon a gyökér diétádba.
9/13 anonim válasza:
Nem tudom mibe pusztulna bele abba ha lefogyna?? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣... bár igen bem mindenkinek menne. Sőt már másnap felzabálnád a hütőt 🤣🤣🤣🤣
10/13 NTBS válasza:
Nem. Kevesebb táplálék több mozgás. Ez a titok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!