Ha most kb.3000 kalóriát eszek és ezt csökkentem a felére akkor fogyhatok?
Ezt a hülye kérdést,mintha te írtad volna.
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__90-napos-dieta__10..
Szia, a 14:50-es vagyok.
Az egy dolog, hogy nem szereted a húst, ráderőltetni nyilván nem is lehet, azt viszont meg kell értened, hogy a szervezetednek égető szüksége van a fehérjére - ezért érzed úgy, hogy folyton enned kell.
Szerintem próbálj meg barátkozni a hússal. A legjobb a fehér (baromfi) hús lenne, pl. csirke, pulyka.
Ha az nem megy, akkor is muszáj valami fehérje (igazából ebből kéne a legtöbb...), tojás, tejtermékek.
Szénhidrátot ugye, mint már írtam, lehetőleg a délelőtti órákban, zöldséget igazából bármikor, és gyümölcsöt is lehet nyugodtan (banánt is, bár azt is délelőtt lenne a legoptimálisabb).
Szóval a kérdésre visszatérve, hagyd a kalóriaszámolgatást. Ha figyelsz arra, mit mikor eszel, baj már nem lehet ;)
Egyébként milyen magas vagy és hány kg?
17:51 szerinted ezzel az aláírással hogy a fenébe írhattam volna én a kérdést?"183/85/F
amikor már írtam,hogy 17 és Nő vagyok.
mindegy...
köszönöm a hasznos válaszokat.
sajnos a húsokkal sehogy nem tudok megbarátkozni.a tojást sem szeretem.egyedül a joghurt meg a tej jöhet szóba.
régebben elég sok problémám volt az evéssel lelki alapon és ez még mindig tart valahol abban,hogy a stresszt csak az evéssel tudom leküzdeni.
igyekszem ezen változtatni remélem akkor sikerül végre fogynom.
15:36
Gondolom azért eszik délután gyümölcsöt, mert kívánja is vmilyen szinten, bár ez mellékes.De szted attól, mert vki fogyózik ne vigyen be szénhidrátot???!Mert kb ezt írtad...Hol írtam azt egyébként h fehérjét ne fogyasszon?Ne forgasd már ki a szavaimat légyszi:) amúgy biztos az almától fog elhízni:))))) lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!