Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha most kb.3000 kalóriát...

Ha most kb.3000 kalóriát eszek és ezt csökkentem a felére akkor fogyhatok?

Figyelt kérdés
2010. okt. 5. 13:19
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
ha úgy állnék hozzá,hogy nem fog sikerülni akkor tényleg felejtős de szerintem attól mert nem bírom megenni a húst egész kicsi korom óta még simán fogyhatok ha leváltom a banánt almára és nem eszem fehér pékárut.
2010. okt. 5. 17:09
 12/16 anonim ***** válasza:

Ezt a hülye kérdést,mintha te írtad volna.

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__90-napos-dieta__10..

2010. okt. 5. 17:51
 13/16 anonim ***** válasza:

Szia, a 14:50-es vagyok.

Az egy dolog, hogy nem szereted a húst, ráderőltetni nyilván nem is lehet, azt viszont meg kell értened, hogy a szervezetednek égető szüksége van a fehérjére - ezért érzed úgy, hogy folyton enned kell.

Szerintem próbálj meg barátkozni a hússal. A legjobb a fehér (baromfi) hús lenne, pl. csirke, pulyka.

Ha az nem megy, akkor is muszáj valami fehérje (igazából ebből kéne a legtöbb...), tojás, tejtermékek.

Szénhidrátot ugye, mint már írtam, lehetőleg a délelőtti órákban, zöldséget igazából bármikor, és gyümölcsöt is lehet nyugodtan (banánt is, bár azt is délelőtt lenne a legoptimálisabb).

Szóval a kérdésre visszatérve, hagyd a kalóriaszámolgatást. Ha figyelsz arra, mit mikor eszel, baj már nem lehet ;)

Egyébként milyen magas vagy és hány kg?

2010. okt. 5. 18:07
 14/16 A kérdező kommentje:

17:51 szerinted ezzel az aláírással hogy a fenébe írhattam volna én a kérdést?"183/85/F

amikor már írtam,hogy 17 és Nő vagyok.

mindegy...

köszönöm a hasznos válaszokat.

sajnos a húsokkal sehogy nem tudok megbarátkozni.a tojást sem szeretem.egyedül a joghurt meg a tej jöhet szóba.

régebben elég sok problémám volt az evéssel lelki alapon és ez még mindig tart valahol abban,hogy a stresszt csak az evéssel tudom leküzdeni.

igyekszem ezen változtatni remélem akkor sikerül végre fogynom.

2010. okt. 5. 18:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Azt a kérdést én írtam ki,a hasonló téveszmések miatt iróniából.Ahogy elnézem,nem nagyon esett le neked a lényege.
2010. okt. 5. 18:48
 16/16 anonim ***** válasza:

15:36

Gondolom azért eszik délután gyümölcsöt, mert kívánja is vmilyen szinten, bár ez mellékes.De szted attól, mert vki fogyózik ne vigyen be szénhidrátot???!Mert kb ezt írtad...Hol írtam azt egyébként h fehérjét ne fogyasszon?Ne forgasd már ki a szavaimat légyszi:) amúgy biztos az almától fog elhízni:))))) lol

2010. okt. 6. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!