Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet-e ezzel a kajálással...

Lehet-e ezzel a kajálással fogyni?

Figyelt kérdés

Reggeli:

30g zabkása vízzel, 3 db aszalt szilvával, 5 db eperrel

2 szelet vajas pirítós (teljes kiőrlésű, toast méret)

Tízórai:

1 narancs, 3db aszalt sárgabarack

Ebéd:

2 szelet vajas pirítós (teljes kiőrlésű, toast méret)

jégsaláta levelek

párolt tonhal, párolt zöldségkeverék

Az uzsonna meg vacsora még nem tudom mi lesz.

2010. okt. 5. 11:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Súlyod? Kajában a fehérje és ch menyiség grammokban?
2010. okt. 5. 11:29
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom,hogy hogyan kell számolni a fehérje és szénhidrát mennyiséget...80kg vagyok.
2010. okt. 5. 11:30
 3/9 anonim ***** válasza:

És nagyjából mennyi szerinted a normáls zsírmentes súlyod olyan 60 kg?

A fehérjét és szénhidrátot meg kinézed egy komolyabb karlória táblázatból, ahol mindenre le van írva, hogy 100 g-ban miből mennyi van. [link]

2010. okt. 5. 11:32
 4/9 A kérdező kommentje:

Igen,szerintem 60kg-nak már örülnék.Köszi szépen a táblázatot.Ha megnézem,hogy pl. az aszalt sárgabarackból 10db-ban van 1g fehérje és 22 g szénhidrát, utána mi a következő lépés?

3 db-nál nekem ez 6,6g.

2010. okt. 5. 11:37
 5/9 anonim ***** válasza:

Uzsonna: natúr joghurt

Vacsora: zöldség hússal, tojással vagy virslivel.

Ebédre miért eszel kenyeret? Teljesen felesleges.

És... az igazi tk. kenyeret NEM LEHET megpirítani. Egyszerűen nem pirul meg. Ha neked sikerült, akkor az nem tk. lisztBŐL van, hanem tk. lisztTEL, és az nem ugyanaz. Az utóbbiban alig van tk. liszt, a többi finomított.

2010. okt. 5. 12:25
 6/9 anonim ***** válasza:

"Ha megnézem,hogy pl. az aszalt sárgabarackból 10db-ban van 1g fehérje és 22 g szénhidrát, utána mi a következő lépés?

3 db-nál nekem ez 6,6g."

Számold ki az egészet. Neked kb 120 g fehérje kéne egy napra fogyásnál, szintentartáshoz olyan 80 g. Szénhidrátot meg ahogy érzed, ezt kísérletezni kell, hogy lassan fogyj.

Egyébként ha olyan kajákat eszel, mint pl hal, csirkemell, marhafelsál stb, akkor fixen adott egy fehérjemennyiség és nem kell számolni semmit, a szénhidrátot érezni kell.

2010. okt. 5. 12:57
 7/9 anonim ***** válasza:
A másik, hogy amint látod aszalt szilva meg sárgabarack fehérje szempontjából szinte semmi, szóval ezeket kár is számolni. A húst számoljad, szóját, túrót stb. Gyümölcsből nem bírsz megenni annyit, hogy minimálisan 80g fehérje legyen, mert akkor rengeteg cukrot is eszel.
2010. okt. 5. 13:01
 8/9 anonim ***** válasza:

Magyarra lefordítva ebben az étkezésben ezt kell számolni:

Párolt tonhal legyen mondjuk 20 dkg = 200 g. 17 * 2 = 34 g.

Az összes többi szénhidrát. Szerintem reggel is egyél húst és kevesebb szénhidrátot, délben is, este pedig túrót, hogy nagyjából kijöjjön a 80-120 g fehérje.

2010. okt. 5. 13:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Jav.: Máshol a tonhal konzerv 26 g, vagyis 52 g 20 deka. Nyersen meg kell nézni menyi, vagy konzervnél mekkora a töltősúlya. Sose a főzés után mérd le.
2010. okt. 5. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!