Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hízáshoz, tömegnöveléshez...

Hízáshoz, tömegnöveléshez milyen tanácsot tudnátok adni? Esetleg aki bulimiás, de amúgy vékony, mint én, hogyan tudtok elképesztően sokat enni? Mennyit tudtok max? Mi lehet ennek a titka?

Figyelt kérdés

Mondták, hogy tágítsam a gyomrot vízzel, de a víz olyan hamar átmossa a vért, kimossa belőle a sókat stb, hogy megfájdul tőle a fejem.

Én hánytatni nem fogom magam, nem vagyok bulimiás. De mégis szükség van a gyomorkapacitásom növelésére.

Ha levegőt próbálok lenyelni ha megfordul a gyomorban felmehet a vékonybélbe es nagyon görcsölni tud tőle a has.

Szóval nem tudom a megoldást. Segítsetek. Esetleg van valami olyan étel ami felpuffad a gyomorban és sokáig benne marad?

Szükségem van arra a képességre, hogy egyszerre sokat tudjak enni. Én 60 kg vagyok 30 éves férfi létemre 180 centivel és legalább 100 kgnak kéne lennem.

2023. febr. 5. 15:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Te vagy a fogyaték... Hogyan tudnál sokat enni úgy hogy kinyotod a szádat és eszel bazd+..... ha hízni akarsz akkor egyél császárszalonát kolbászt kenyeret mekis kajákat chipset minden éjjszaka és tábla csokikat babánt cukrozot üditőket igyál. Egyél pörköltöt ebédelj sokat. Ennyi dik egy 16 évesnek kell meg mondani hogy kell sokat enni hogy hízzál.
2023. febr. 13. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!