Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fáj a fejem az új étrendtől....

Fáj a fejem az új étrendtől. Miért ?

Figyelt kérdés
Szóval kb 1 2 hete igyekszem jobban figyelni arra mit eszem. Sok zöldséget eszek több vizet iszok és azóta minden nap faj a fejem. Az előtt elég egészségtelenül étkeztem össze ettem minden szart amit csak megkívántam sós vagy édes tok mindegy volt. Nem tudom pontosan de olyan 95 és 100 kg között lehetek. Szóval szeretnék fogyni meg amúgy egészséges lenni. De ez a fejfájás kikészít…
2023. jan. 31. 19:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi a napi kalóriabeviteled? Csak mert ha nem arról van szó, hogy drasztikus kalóriadeficitben vagy, akkor egyáltalán nem biztos, hogy az étrended összefügg a fejfájásoddal.
2023. jan. 31. 19:43
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Túl kevés kalória és/vagy szénhidrát.
2023. jan. 31. 19:46
 3/9 anonim ***** válasza:
11%

Ezek elvonási tünetek.

Az egészségtelen kaják okozta függőség és az új étrended vív egymással csatát, de ez el fog múlni, csak igyál elég vizet és egyél, ha éhes vagy!

2023. jan. 31. 19:57
 4/9 anonim ***** válasza:
23%
A cukor és egyéb CH csökkentés okozza. Elfog múlni.
2023. jan. 31. 23:35
 5/9 anonim válasza:
20%

A cukor hiány ,, igy igaz!

Ès a szervezeted azt hiszi elèheztèl többekközt ,ezèrt is.

Pár napot túlèled már nem fog jelentkezni a problèma.

2023. jan. 31. 23:41
 6/9 anonim ***** válasza:
59%
Nincsen olyan, hogy CH-függőség. Dietetikailag nemlétező fogalom, szóval nem azért fáj a fejed, hanem mert nem eszel eleget.
2023. febr. 3. 17:47
 7/9 anonim ***** válasza:
17%

"Nincsen olyan, hogy CH-függőség. Dietetikailag nemlétező fogalom"

Pedig attól még van! :D

2023. febr. 3. 17:54
 8/9 anonim ***** válasza:
30%
4es vagyok. Nem mondtam,hogy függő amúgy. Akkor is attól van.
2023. febr. 3. 21:45
 9/9 gungasam ***** válasza:
Milyen magas vagy? A 95-100 kg nem olyan, hogy bárkihez társítható. 2 méter felett simán sovány is lehetsz ezzel a súllyal. Mondjuk ha megpróbálnál fogyás helyett nőni elmúlhatna fejfájásod és ehetnél mint rég.
2023. ápr. 23. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!