160 cm magassághoz 44 kg normalis?
Teljesen mindegy, hogy hány éves.
Én, mint már írtam, 32 évesen vagyok 159 centihez 46 kg. És? Most ebből mit szűrsz le? Makk egészséges vagyok.
Igen, anorexiás vagy, hogyha te ezzel a soványsággal nem vagy kibékülve.
És NE eddz, míg a minimum súlyhatárt el nem érted, és vissza nem jött a menstruációd.
Önmagában a súlyod még lehetne normális, vannak genetikailag nagyon vékony emberek, pl barátnőm 176 cm-hez 56 kg és ez már komoly sport, erősítés, hízókúra eredménye, amúgy 52-53 körül volt. Mégis egészséges, erős szervezete van, nincs semmi baja, egyszerűen ezt örökölte, generációkra visszamenőleg.
DE!!!
Ő tudja magáról, hogy vékonyabb az átlagnál!!!
Neked viszont sajnos kezdődő anorexiád is lehet akár, de minimum súlyos testképzavarod, ha olyanok merülnek fel benned, hogy nagy a hasad meg vastag a derekad 56-58 cm-el!!! Ezt most nem bántásnak mondom, hanem a lehető legkomolyabban. Sajnos már nem látod magad reálisan, 56 cm az konkrétan még a sovány modelleknél is kicsinek számít.
A hasad egyébként lehet, hogy gyakran fel van puffadva, mert gondolom, nem eszel rendesen és éhezteted magad. Ez okozhat ilyet, pláne nap végére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!