160 cm magassághoz 44 kg normalis?
Figyelt kérdés
2023. jan. 11. 22:32
11/27 anonim válasza:
A legnagyobb baj, hogy mástól kérdezed, hogy mi sok és mi nem. Nem kell dagadtnak lenni, de ez a centizgetés se vezet semmi jóra... Az 50Kg-ot érd el minimum, és 70 felé ne menj, aztán kész.
12/27 anonim válasza:
BMI = 17.19 kg/m2
A testsúlyod jelenleg az enyhén sovány tartományba esik.
Az ideális testsúlyod 47.4 - 64.0 kg között van.
A testsúlyod alacsonyabb az ideálisnál ezért érdemes lenne néhány kilót felszedned magadra.
14/27 anonim válasza:
Borzasztó kevés. Legalább 5 kilót híznod kellene.
15/27 anonim válasza:
Kevés.
Én 152 centivel vagyok 48-50 kg.
16/27 anonim válasza:
Idióta kérdés, amiben dicsértetni akarod magad. Testképzavar meg gondolom kajazavar is. Nem foglak dicsérgetni, mert beteg vagy. Pszichológus.
17/27 anonim válasza:
Kérdező, én 159 centihez vagyok 46 kg 32 évesen, vékony, enyhén izmos a testem, szeretek mozogni, súlyzózom otthon. Teljesen makk egészséges vagyok. Nem vagyok kóros sovány, a BMI egy kalap szart se ér. Sokáig voltam 50-52 kg, de most érzem magam 100%-ban elégedettnek.
2 kg-val vagy könnyebb, mint én. Vékony vagy már eléggé. Sportolj, izmosodj, és eszedbe ne jusson tovább fogyni.
18/27 anonim válasza:
Egyertelműen kevés
Barhogy is nezem
19/27 A kérdező kommentje:
16os nem dicsertetni akartam magam, pont azert irtam ki a kerdest hogy megtudjam hiznom kell e…
2023. jan. 12. 15:51
20/27 NTBS válasza:
Nagyon kevés. Tessék hízni minimum 5 kg-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!