Mit tudok csinálni ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Én egy 16 éves srác vagyok,aki segítséget kér.Szóval az a helyzet,hogy sportolok rendszeresen,viszont alig eszem,ezért egyre nehezebben megy a sportolás,mert érzem,hogy nincs erőm.Pár hónapja kezdtem kevesebbet enni,mert dagadtnak éreztem magamat.Akkor 71 kg voltam,most 61,de közben nőttem.Amúgy 180 cm vagyok.És már szoktam néha érezni,hogy ha felállok,akkor megszédülök,egy ideig nem látok.Viszont egyszerűen képtelen vagyok napi többször étkezni,mert akkor félek,hogy meghízok.Mit kellene tennem?2023. jan. 4. 12:59
1/6 anonim válasza:
Számold a kalóriákat, és egyél szinentanrtásnyi kalóriát. Ne legyél deficitben, és akkor nem fogsz fogyni, de ne legyél többletben se, és akkor nem fogsz hízni sem. Tanuld meg a kalóriaszámolás alapjait.
3/6 A kérdező kommentje:
Nekem sose segített a pszichológus,pedig voltunk már ott jó párszor
2023. jan. 4. 13:27
4/6 anonim válasza:
Beteg vagy, testképzavaros. Sajnos egyre többen lesznek, és rengetegen még be sem ismerik. Az egészséges életmódra fogják, azzal takaróznak. Én meg egyedül hiába írom, kb lesz*rják, mert el vannak totálisan sötétülve. Én magam egyedül jöttem ki belőle. Senki sem segített. Ha már felismered a problémát, az egy nagy előny. De az biztos, hogy kb olyannyira nehéz kijönni belőle, mint elhatározni a nyomorult diétát, fogyókúrásdit. De hiába tépem a szám egymilliószor.
5/6 anonim válasza:
Pedig enned kéne. Én 10 centivel alacsonyabb vagyok nálad és 4 kilóval nehezebb. Még így is vékonynak tartom magam, a túlsúly egyáltalán nem itt kezdődik. Ha sportolsz akkor simán lehetnél ehhez a magassághoz 80-90kg
De ezen egy szakember fog segíteni, te testképzavaros vagy.
6/6 anonim válasza:
Az előző kérdésedre nem kaptál elég választ?
Ott is leírtuk, hogy még tegnap menj orvoshoz, mert anorexiás vagy, és belehalhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!